Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

De Foreholte Veiling… komt er aan!

Gepost op: maandag 09 oktober 2017

De Foreholte Veiling… komt er aan!

Ja, je hebt nog wel even, maar toch wellicht handig om de (elektronische) agenda alvast even te pakken en vrijdag 17 november voor de avond te gaan blokken.Ondertussen is de Veilingcommissie naarstig bezig om kavels te kunnen presenteren waarbij er voor iedere portemonnee iets aardigs te vinden moet zijn. En daarmee komt de belangrijke doelstelling dichterbij, dat er voor iedere Foreholte-supporter tijdens de veiling de gelegenheid moet zijn om onze club wat extra te ondersteunen. Kijk, en als de opbrengst nu allemaal in één keer doorgesluisd zou worden richting de sterren van ons vlaggenschip… maar dat is niet zo. De opbrengst van de Foreholte-veiling komt ten goede aan de hele vereniging!

Natuurlijk zijn er weer vele ‘voetbal’prijzen…
- Uitjes naar FC Schalke ’04 – FC Köln
- Reis naar Sevilla – Real Madrid
- Everton-shirt van Davy Klaassen

Is het te verwachten dat er ook op shirts kan worden geboden van onze nieuwe en onze eigen helden: Roffelsen, Owobowale, Warmerdam en Van Bladeren.

Het gerucht gaat dat er geboden kan gaan worden op een groepsarrangement voor de Hoftrammm! Lekker trammen door Den Haag met elkaar en ondertussen genieten van een compleet verzorgd diner.

Maar uiteraard zullen de autopoetsbeurt, het uurtje bowlen, de bos pioenrozen en de diverse etensbonnen niet ontbreken.

En “terug van weggeweest” is ‘de basisplaats in Foreholte 1’ (nieuwjaarswedstrijd) en ‘de kleedkamerdeur’.

Tenslotte, de ‘ossen’ zijn niet aan te slepen, maar zeg eens eerlijk… hoe vaak eet je nu ossenhaas in het jaar? Precies! Nou, die krijg je nergens zo lekker als op de Foreholte-veiling.
 

EN DUS… BE THERE !

Vrijdag 17 november…De Foreholte Veiling…The Place to Be

Dit nieuwsbericht delen?