Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

De Foreholte veiling, al twintig jaar een succes!

Gepost op: zaterdag 23 november 2019

De spanning werd de dagen voor de veiling al langzaam opgebouwd toen de kavels bekend werden, maar vrijdagavond 22 november was het dan zo ver: de 20e Foreholte veiling! De zaal was al vroeg gevuld, dus kon de veilingmeester van start.

Voor de vele voetballiefhebbers was het genieten met wedstrijden van o.a. Ajax, Valencia, Barcelona en Schalke 04, maar ook de shirts van Donny van de Beek en Tagliafico waren erg gewild. Het mountainbike evenement met vier gangen diner liet niet alleen zien dat we een heel sportieve zaal hadden, maar was ook een mooi bruggetje naar alle heerlijke culinaire kavels. Naast Foreholte culinair was het eten bij de voorzitter in ere hersteld en na de tram en de trein is het dit jaar genieten op het water.

Er waren dit jaar maar liefst ruim 12.000 loten verkocht, dus iedereen was vol spanning toen de winnende lotnummers bekend werden gemaakt. De hoofdprijs: een elektrische fiets! Samen met de veiling leverde dit de vereniging een totaalbedrag op van 64.605 euro. Een fantastisch gezamenlijk resultaat! De veiling is natuurlijk veel meer dan kavels en euro’s; het verbindt de vereniging. Niks mooier om te zien hoe alles en iedereen op deze avond samenkomt!

Onze grote dank gaat uit naar alle sponsoren, kopers, aanwezigen, de veiling- en loterijcommissie en alle anderen die dit succes weer mogelijk hebben gemaakt!Dit nieuwsbericht delen?