Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Bloemheuvel nieuwe trainer VV Foreholte

Gepost op: donderdag 30 november 2017

Bloemheuvel nieuwe trainer VV Foreholte

Frank Bloemheuvel is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van VV Foreholte. Hij tekent op korte termijn een contract dat ingaat op 01 augustus 2018 en een looptijd kent van één seizoen.

Bloemheuvel (47 jaar) heeft na zijn vertrek bij ARC (vorig seizoen) bewust gekozen voor een sabbatical om de accu weer helemaal op te laden. Met de Alphense club had hij wisselende successen in de 1e klasse. Voor ARC stond hij als hoofdtrainer voor de groep bij Ter Leede, UVS en RCL. Met laatstgenoemde club bereikte hij promotie middels de nacompetitie naar de 1e klasse. Sinds 2006 is Bloemheuvel in het bezit van diploma TC1 waarin hij stage liep bij AZ onder Louis van Gaal.

Als speler was Frank Bloemheuvel actief als controlerende middenvelder bij ARC, RCL en Ter Leede. In het dagelijks leven geeft hij als docent (bedrijfs)economie les op het Rijnlands Lyceum Sassenheim.

Bestuurslid Technische Zaken Ton Arroyo: “Natuurlijk hebben alle trainers die bij ons geweest zijn verstand van het spelletje, maar daarnaast heeft iedereen zijn eigen specialiteit. Ik ben een teammaker geweest die veelal de accenten op groepsvorming legde. Mo Bougrine moest de groep technisch en tactisch naar een hoger peil brengen. Kees Zethof was naast zelf een groot tacticus iemand die de groep heeft leren winnen en wedstrijden binnenslepen. Marcel IJzendoorn bracht professionaliteit, alles om de selectie heen moet kloppen waardoor spelers zich volledig op de wedstrijd kunnen focussen. Wij zijn nu toe aan een trainer die een en ander combineert. Ton Arroyo denkt dat onze technische commissie deze gevonden heeft in Frank Bloemheuvel!

Frank Bloemheuvel: Van verschillende kanten was er interesse maar Foreholte was het meest concreet en handelde snel. Foreholte heeft zich bij mij gepresenteerd als een warme club met reële ambities die daadkrachtig geleid wordt. In een aantal gesprekken hebben de Technische Commissie en Ton Arroyo uitgelegd wat zij zochten in de nieuwe trainer. Dit bleek goed aan te sluiten bij mijn ideeën over voetbal en manier van werken. Ik zie er dan ook naar uit om vanaf komende zomer bij Foreholte aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het leuk weer een Bollenstreekclub te trainen.

Dit nieuwsbericht delen?