Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Bert en John Lid van Verdienste

Gepost op: dinsdag 11 juni 2019

Bert Vrolijk en John van Dijk benoemd tot Lid van Verdienste

Na afloop van het Jan Schrama Toernooi (10 juni 2019) zijn Bert Vrolijk en John van Dijk benoemd tot Lid van Verdienste. Zowel Bert als John hebben een lange staat van dienst als vrijwilliger binnen Foreholte. De voorzitter van het Jan Schrama Toernooi Theo van Werkhoven sprak zijn dank uit aan vrijwilligers die het wederom mogelijk hebben gemaakt om de 9e editie van het Jan Schrama Toernooi tot een succes te maken en sprak zijn hoop uit dat nu een (groot) deel van de commissie afzwaait er nieuwe mensen gaan opstaan. Voorzitter Rogier Hoeijmans beloofde dat er zeker een vervolg komt op dit fantastische toernooi en in overleg zal bepalen op welke condities dat zal gaan zijn. Als laatst sprak hij zijn waardering uit voor Bert en John welke hij namens het bestuur benoemde tot Lid van Verdienste.

Bert is als voetbalvader begonnen in 1991 als leider bij zijn oudste zoon. Daarnaast is hij trainer geweest. Vanaf 1997 tot 2007 zat Bert in het jeugdbestuur. Bij het verlaten van het jeugdbestuur werd het bekende kerstzaalvoetbaltoernooi naar hem vernoemd. Verder is hij vanaf het begin betrokken in de organisatie van het Jan Schrama Toernooi en heeft hij de eerste aanzet gegeven voor de vrijwilligerscommissie.

John zette zijn eerste stapjes op de Elsgeest als kind van 6 jaar. John heeft alle teams doorlopen waaronder ook het eerste elftal. Na zijn actieve loopbaan als voetballer is John betrokken gebleven bij Foreholte als leider en trainer van zijn zoon. Daarnaast heeft John zo'n ruim tien jaar in het jeugdbestuur gezeten en heeft hij een eigen leden en wedstrijd registratiesysteem ontworpen. Voor het Jan Schrama Toernooi heeft hij het toernooiprogrammatuur gemaakt wat we nog steeds gebruiken. Ook heeft hij een bijdrage in de quiz op het visuele vlak.

Bert en John van harte gefeliciteerd met deze waardering en benoeming.

Bestuur Foreholte

Dit nieuwsbericht delen?