Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

Bedankt Jan!

Gepost op: zaterdag 03 november 2018

Bedankt Jan!

Gisteren tijdens de afscheidsreceptie heeft VV Foreholte oud voorzitter Jan Regeer op gepaste wijze uitgezwaaid. Onder leiding van spreekstalmeester Paul Jochemsz werd Jan in een overvolle kantine toegesproken. Als eerste nam wethouder Arno van Kempen het woord en bedankte Jan voor zijn rol in de gemeente Teylingen. Niet alleen als voorzitter van VV Foreholte maar ook voor zijn voorzitterschap van de carnavalsvereniging De Bokken en tennisvereniging TPO. Jan ontving de gemeentelijke onderscheiding “De Zilveren Barensteel” voor al zijn voortreffelijke werk voor de gemeenschap.

Vervolgens sprak Jozef van der Vooren namens de KNVB Jan toe en haalde zijn leidende rol als voorzitter aan tijdens de themabijeenkomst rond het overlijden van grensrechter Nieuwenhuizen. Deze bijeenkomst bij Foreholte kreeg landelijke aandacht en heeft een aanzet gegeven om de geldende normen en waarden binnen de vereniging verder uit te dragen. Namens Michael van Praag overhandigde Jozef van der Vooren aan Jan de “Zilveren Spelt” uit. Een onderscheiding die wordt toegekend aan het uitoefenen van een zware functie binnen het verenigingsbestuur.

Als laatste kwam Rogier Hoeijmans aan het woord en bedankte Jan en ook zijn vrouw Marijke voor al die jaren en al die uren die zij hebben gestoken in VV Foreholte. Een dag eerder tijdens de algemene ledenvergadering was Jan al benoemd tot erelid van de club. Rogier sprak zijn waardering uit aan het adres van Jan als verbinder van de club en beloofde nog iets in het verschiet te stellen later dit seizoen. De vereniging zond daarnaast een film uit waarin diverse personen de waardering over Jan uitspraken. Emotioneel kwam dit bij Jan binnen.

Tot slot bedankte Jan de club en zijn vrouw Marijke waarna hij diverse felicitaties mocht ontvangen van de ruim 200 aanwezigen.

Jan Bedankt! 

Dit nieuwsbericht delen?