Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

7 tegen 7: We kunnen weer normaal doen

Gepost op: maandag 06 januari 2020


Nou, alles is wel weer een beetje tot rust gekomen. Feestdagen voorbij, vrije dagen zijn over. We zitten alweer zo’n twee weken in het nieuwe jaar. Goede wensen-periode hebben we gehad. Kortom, we kunnen weer normaal gaan doen.

De mannen van 7 tegen 7 gaan a.s. zondag alweer hun tweede speelzondag in. Het zal nog wel een beetje rustig zijn op het sportpark, maar steeds meer voetballers hunkeren alweer naar de hervatting van het seizoen. Er wordt hier en daar ‘geoefend’, want stel je voor dat je het in al die weken verleerd bent. Maar alle voetbalactiviteit staat in het teken van “nou, ik ben nu wel genoeg zondagen thuis geweest!”

Mocht je nu zondag niet zo’n oefenwedstrijd hebben… Om bij het thuisfront op het netvlies te krijgen dat je echt naar De Elsgeest moet, kun je altijd aangeven dat je, bij gebrek aan iets anders, even gaat 7 tegen 7-en. Tegen een eventuele verbaasde blik kun je altijd zeggen: “Ja, het is maar voor 2 uurtjes. Om 12 uur ben ik al weer thuis!”. Je maakt je helemaal bijzonder populair als je belooft: “Weet je wat, zal ik de kinderen ook gelijk meenemen?”

In de veronderstelling dat het wel eens heel druk zou kunnen worden ben je a.s. zondag toch heel erg welkom op De Elsgeest.

Zondag dd : 12 januari
Vanaf 10.00 uur: koffie drinken
10.20 uur: naar de kleedkamer(s) 7
10.30 uur: warming up 10.40 uur: DE WEDSTRIJDEN
11.40 uur douchen:
12.00 uur: op weg naar de rest van de zondag wellicht Foreholte 1

Dit nieuwsbericht delen?