Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

7 - 7: Paul's laatste.....

Gepost op: woensdag 29 mei 2019

Onze coach Paul Jochemsz stopt bij het “7 tegen 7” voetbalteam.

Zondag 2 juni a.s. tussen 10.00 en 12.00 zal hij voor de laatste keer in deze functie aantreden om “zijn” team te coachen: teamverdeling met nummers, oppeppen en toespreken gaan hem goed af.

Met een gerust hart zal hij het stokje overdragen, enkele spelers hebben zich hiervoor reeds aangemeld.

Het “7 tegen 7” voetbalteam, zo’n 20-25 enthousiaste (ex)-voetballers tussen de 30 en 70 jaar oud, komen iedere twee weken om 10.00 uur (is de bedoeling) bijeen in de voetbalkantine, beginnend met een bakkie, om aansluitend een paar potjes onderling voetbal te spelen.

Sinds jaren is Paul de rode draad in dit geheel, hij geniet zichtbaar van alle aspecten die komen kijken bij de organisatie hiervan:

- Oproep / herinnering via de mail

- Shirts

- Ballen

- Bidons met doping

- Veldinspectie

- Koffie / thee

- Bijpraten over het zaterdag amateurvoetbal

- Schrijven van voetbalverslagen voor de website

 

Na het aanhoren van enkele anekdotes – waarvan er zondag 2 juni a.s. meerdere ten gehore zullen worden gebracht – wordt er op advies van Paul door de spelers de warming up ingezet.

Pfff…….

Het team loopt niet altijd over van enthousiasme, het rennen over het (halve) veld vergt veel energie!

Toch voor iedereen een goed plan, na het opwarmen van de ietwat stijve spieren is iedereen er klaar voor!

Er wordt gezorgd voor een evenwichtige teamindeling: “de oneven nummers hebben de hesjes”.

Vervolgens worden er 3 voetbalpotjes van 20 minuten gespeeld, welke met veel plezier, strijd en (nagenoeg) zonder lichamelijk contact worden afgewerkt. Om de spelers ook tijdens de 3de (laatste) pot scherp en bezig te houden, wordt er geknokt voor “het winnende (lees: laatste) doelpunt”.

Douchen, bijpraten en bijkomen in de kantine, waar de meesten van het team te vinden zijn, voldaan een biertje en een broodje bal nuttigen. Deze gezellige 3e helft wordt regelmatig door Paul benut om een oproep te doen te komen kijken bij het 1e van Foreholte. Zijn enthousiasme en betrokkenheid verdient een pluim!

Bij deze een oproep aan alle (oud) spelers, familie, vrienden van “7 tegen 7”, bestuur van Foreholte, medewerkers kantine, aan allen die Paul kennen en willen “uitzwaaien”.

Zondag 2 juni a.s. om 12.00 (na de wedstrijden) zullen we Paul in het zonnetje zetten, drinken we een biertje, proosten en bedanken Paul voor zijn jarenlange inzet, toernooien organisaties, voetballes en gezelligheid bij “zijn” club.

Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie