Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

11de Familiedag

Gepost op: vrijdag 10 mei 2019

Voor alle leden, vrijwilligers, ouders en partners.
En voor alle sporters in Voorhout.

Op 30 mei aanstaande houden we,
alweer voor de 11e keer,
de familiedag, een geweldig feest voor jong en oud.


Zoals gebruikelijk wordt iedereen uitgenodigd een team samen te stellen om deel te nemen aan een geweldig onderling 7-tegen-7 toernooi op de velden 3 en 4.
Ook niet spelende leden, zoals leiders, ouders, scheidsrechters, vrijwilligers, trainers, toeschouwers, enz. mogen zich aanmelden met een team.
Ook alle andere sportverenigingen uit Voorhout zijn welkom en worden uitgenodigd om een team in te schrijven voor het 7x7 toernooi.
 
Neem gerust uw kinderen mee, want op veld 5 liggen luchtkussens en kunnen de kinderen zich prima vermaken.
 
Uiteraard gaan we weer ons eigen horecaplein inrichten bij het uitgifteluik en natuurlijk hopen we op lekker weer.  
Rond 15.00 uur komen de poffertjespannen weer tevoorschijn en gaan de “bakkers” weer aan de slag voor iedereen (maar kinderen eerst).
Na de wedstrijden is er tijd voor een drankje en op enig moment gaan we terug naar de kantine, waar de eerste sateetjes al liggen te wachten op de hongerige magen.
Vervolgens stappen de poffertjesbakkers naadloos over naar de barbecues en wordt de rest van het vlees, alsmede de salades, klaargemaakt voor consumptie.
 
De bar wordt, zoals de afgelopen jaren, weer bemand door De Bokken, dus alle vrijwilligers kunnen genieten van de barbecue, de gezelligheid en wellicht een drankje.
 
Dus noteer in de agenda, 30 mei (hemelvaartsdag) vanaf 12.30 uur Foreholte!!!!

De teams die deel willen nemen aan het 7-tegen-7 toernooi kunnen zich aanmelden via jan.regeer@gmail.com. 


Let op: Doordat de regelgeving vanuit de gemeente strakker is geworden op drankgebruik door minderjarigen en op plekken waar het niet is toegestaan, willen we jullie attenderen op het feit dat in het kleedkamer gebouw geen alcohol genuttigd mag worden.
We rekenen op ieders medewerking.


Namens de organisatie,


Jan Regeer en Martin Weijers
 

Dit nieuwsbericht delen?

Per categorie