Ons telefoonnummer is (0252) 210 751

“ 7 – 7: De bal gaat weer rollen… “

Gepost op: woensdag 04 september 2019


Nee, we kiezen natuurlijk niet zo maar een moment. Hoewel er al weer weken over de velden gehold en gedraafd wordt, wachten de mannen van 7 tegen 7 rustig het moment af dat de KNVB het startsein geeft van de competitie van het vlaggenschip van de vereniging. Pas dan gaat ook de bal rollen bij het ‘andere’ vlaggenschip.
Voor de 16e keer wordt de bal in beweging gebracht om 10 minuten over half 11 op veld 3 van De Elsgeest. Dat zal gebeuren door ons allemaal. Want  op zondag 2 juni jl. zou ‘de laatste’ gescoord moeten zijn maar het duurde zo lang dat Paul er toch maar een einde aan het spel heeft gemaakt. En dat was geen gemakkelijke beslissing. De beker , wie zou die dan moeten houden voor het hele jaar? Het antwoord was gauw gevonden want bij een afscheid  hoort een “cadeau”. Dus Paul mocht deze dit seizoen in huis hebben. Maar .. wel met dien verstande dat hij aan het eind van dit jaar de beker weer komt uitreiken!! Voor diegenen die van dit afscheid nog niets gehoord had .. nou we hebben het gevierd en Paul werd door menigeen nog wat extra in het zonnetje gezet. Uiteraard door de groep spelers van het 7 tegen 7 maar ook door de Vrienden,  ook door de club Foreholte en de Mexicano’s zijn ook nog toeterend langs gekomen !!
Wil je dergelijk fundamentele gebeurtenissen ook wel eens meemaken, dan ben je a.s. zondag heel erg welkom op De Elsgeest.

Zondag dd : 8 september

Vanaf 10.00 uur: koffie drinken
10.20 uur: naar de kleedkamer(s)  ! 7  
10.30 uur: warming up
10.40 uur: DE WEDSTRIJDEN
11.40 uur: douchen:          
12.00 uur: op weg naar de rest van de zondag  wellicht Foreholte 1

Dit nieuwsbericht delen?