• Nieuwjaarsreceptie Foreholte
  “Erwin van der Linden en Michel Jansen benoemd tot Lid van Verdienste”


  Op een drukbezocht Sportpark De Elsgeest was zondag 5 januari 2020 een hoop te beleven. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd een gezellige belevenis. Voor de tweede maal nam Lucky Foreholte het op tegen het eerste team van Foreholte. Het eerste succes van het nieuwe jaar werd behaald door het vlaggenschip door met 6 - 0 te winnen. Voor en tijdens de wedstrijd genoot de jeugd van een FiFa Toernooi.

  Rond 16.45 uur blikte voorzitter Rogier Hoeijmans met de aanwezige terug naar de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen en stond stil bij de invulling van de kernwaarden van de club; trots, sportief, respect, ambitieus en samen. Vervolgens nam hij ons mee met de uitdaging om gezamenlijk verder invulling te geven aan de missie en visie van de club welke hij presenteerde als ‘het speelveld’. Hiermee doet de club een oproep aan het grote aanwezige potentieel binnen de club om direct een bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging. Onder het mom van ‘alleen ga je sneller, samen komen we verder’. Dit jaar werd er door het bestuur geen jaarthema benoemd maar een oproep aan iedereen om een bijpassende slogan aan te dragen voor de vereniging. Na de speech sprak Rogier zijn waardering uit voor een tweetal vrijwilligers die hij benoemde tot Lid van Verdienste.

  Erwin van der Linden: Erwin is begonnen als leider/trainer bij zijn voetballende kinderen en is daarnaast ook actief als coördinator en jeugdbestuurder. Sinds dit seizoen is hij de coördinator van het kerstzaalvoetbaltoernooi en is af en toe te vinden op en rond de velden als trainer van Foreholte 14 en als scheidsrechter. Erwin staat er om bekend om in het weekend een enthousiaste en emotionele post van zijn voetbalweekend te publiceren op facebook.

  Michel Jansen: Michel is een echte ‘super vrijwilliger’ welke al jaren actief is binnen Foreholte; leider, trainer, jeugdkamp, veiling en jeugdbestuur. Daarnaast zet hij zich ook in voor samenwerkende evenementen met andere verenigingen waaronder het kuipzwammmen van De Bokken. Hij streeft altijd naar perfectie en houdt iedereen op zijn ‘eigen wijze’ scherp voor zijn Foreholte. Uiteraard kennen we hem al jaren als ‘kantinebaas’ van De Elsgeest.

  Erwin en Michel ontvingen de bijhorende oorkonde en een warm applaus van de zo’n ruim tweehonderdenvijftig aanwezige. Rogier vroeg of zijn medebestuursleden konden zorgen dat de gehele kantine werd voorzien van een drankje en bracht een proost uit op een gezond en sportief 2020. De band ‘The Beards’ nam het stokje daarna over en zo ging Foreholte feestend en vol vertrouwen het nieuwe jaar in.