• De website van Foreholte is op de schop gegaan! En flink ook. Met de nieuwe website hopen wij dat u informatie sneller vindt. En dat de gevonden informatie dan ook actueel is. Wij leggen u graag uit wat er allemaal veranderd is. 

  Samenwerking Sportlink
  De website is aangesloten op Sportlink. In Sportlink staan onder meer leden, teamindelingen en sponsoren. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie wordt voortaan automatisch gedeeld via de website. Hierdoor blijft veel informatie altijd actueel.

  Structuur website aangepast
  Door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Dat spreekwoord ging zeker op voor de oude website. Op de nieuwe website structureren we informatie een stuk overzichtelijker. We hebben veel informatie gebundeld waardoor we minder gebruik hoeven te maken van aparte pagina's. Vindt u bepaalde informatie niet? Neem dan contact op met de betreffende commissie via het menu-item 'Commissies'

  De website is nog niet af...
  Wij zullen de komende tijd de website blijven doorontwikkelen. Uw feedback is daarin heel belangrijk! Wij horen graag van u hoe wij de website kunnen verbeteren.