• Aankomend weekend worden er weer veel wedstrijden gespeeld. De nieuwe coronamaatregelen hebben behoorlijke invloed op onze club. De sportvelden staan vol, de besmettingen (ook in Voorhout) nemen toe en die moeten omlaag. Alleen gezamenlijk lukt dat, we vragen je dan ook om je aan de huidige strengere regels te houden

  Geen publiek/toeschouwers
  Publiek bij wedstrijden EN trainingen is de komende weken (nog steeds) niet toegestaan. Dit geldt voor wedstrijden van spelers van alle leeftijden. Alleen de trainers en begeleiders (scheids- en grensrechters) mogen bij de wedstrijden zijn. 

  Rijouders jeugd
  In z’n algemeenheid roepen wij op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team zijn in dat geval functioneel aanwezig. Zij hoeven geen CTB te tonen en mogen langs de lijn en/of op de tribune plaatsnemen en na vertoon van CTB ook plaatsnemen in de sportkantine.

  Kleedkamergebruik
  Bij gebruik van de kleedkamers is een CTB verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor spelers (en trainers en begeleiders). Na gebruik van de kleedkamer word je verzocht direct weg te gaan en de accommodatie te verlaten.

  Kantine
  Aankomend weekend is er (nog) wel een beperkte mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de kantine en/of op het terras. Voorwaarde is wel dat iedereen van 18 jaar en ouder, die de kantine in wil of het terras op wil in het bezit is van een geldige QR-code. Verder MOET iedereen in de kantine en op het terras ZITTEN!

  Het terras is afgezet met een tent, deze is gesloten en blijft gesloten, en het is niet de bedoeling dat het terras wordt gebruikt door toeschouwers/publiek. De kantine gaat 1,5 uur na afloop van de laatste thuiswedstrijd dicht. Mocht blijken dat de regels (het zitten en geen coronatoegangsbewijs) niet te handhaven zijn, gaat de kantine eerder dicht. Dit hebben we met elkaar zelf in de hand.

  Livestream Foreholte 1 – Donk 1
  De thuiswedstrijd van Foreholte 1 tegen DONK 1 van aanstaande zondag zal LIVE te volgen zijn via ons Youtube kanaal! De mediacommissie is druk bezig geweest om de livestream mogelijk te maken. Zo hoeven we niks te missen en kunnen we veilig vanuit huis deze wedstrijd zien. Super bedankt!

  Hulp gezocht
  We gaan het bezit van de QR-code en het zitten in de kantine handhaven. Als iedereen meewerkt en zich aan de regels houdt, kunnen we elkaar toch nog blijven ontmoeten en valt alles goed te controleren. Hiervoor vragen we jullie hulp en begrip voor. Wil je ons helpen bij de controle in de kantine en/of kleedkamergebouw? Dat kan, graag zelfs. Meld je dan aan via kantine@foreholte.nl.

  Zelfverantwoordelijkheid
  Ook wij kunnen een bijdrage leveren aan de bestrijding van de corona epidemie. Werk mee en houd je aan de regels. Alleen dan kunnen we de kortste weg nemen naar een normaal voetbalweekend. Dat willen we toch allemaal? Een bijdrage leveren houdt ook in dat je je ook zonder controle aan de maatregelen houdt. En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de vrijwilligers die door VV Foreholte ingezet worden om het beleid te handhaven.

  Bedankt alvast voor jullie flexibiliteit, inzet, hulp en medewerking. Respecteer de vrijwilligers en accepteer de afspraken en instructies om het beleid van Foreholte in goede banen te leiden. Op deze manier willen  we alle faciliteiten zo lang en veilig mogelijk open houden.

  Bestuur VV Foreholte
  Kantinecommissie VV Foreholte