• Mini-competitie O8 tm O11 een succes!

  16 feb 2021
 • De afgelopen weken was het een gezellige drukte op de zaterdagochtend bij Foreholte! Geen drukte van teams van andere verenigingen, geen drukte van een gezellige kantine en geen drukte van vele ouders langs de lijn. Maar wél drukte van vele enthousiaste en blije spelers die lekker konden doen wat ze zo graag doen: onbezorgd een wedstrijdje voetballen!

  De mini-competities voor de O8 tm O11, waarbij per leeftijdscategorie met gemixte teams tegen elkaar werd gestreden om eeuwige roem, waren een groot succes! Teamgenootjes en vriendjes werden tegenstanders van elkaar en wilden natuurlijk niet voor elkaar onder doen. Mooie doelpunten en passeeracties werden afgewisseld met goede blocks en prima reddingen!

 • En uiteindelijk vielen op de laatste speelronde de beslissingen:
  Barcelona bleek overall het sterktste team bij de O8 te zijn, terwijl bij de O9 de eindoverwinning voor Team C was.
  Voor de O10/O11 kwam het aan op een echte finale, waarbij Team D de winst opeiste.
  Proficiat aan alle winnaars!

  Na afloop van de laatste speelronde/finale werden alle spelers bij elkaar geroepen voor de prijsuitreiking. Voor iedereen was er een lekker zakje chips en voor de winaars was er applaus van alle teams én een mooie Foreholte #1 medaille als herinnering!

 • Het is mooi om al het enthousiasme bij spelers en alle betrokkenen te zien en dat er veel plezier is beleefd aan deze opzet. Ondanks deze bijzondere tijd, zorgen we er met z'n allen toch voor dat we bij Foreholte veel voetbalplezier blijven beleven!