• Het Caroline Dangerman meidentoernooi staat voor de deur! Op zaterdag 20 juni gaan 28 meidenteams weer de strijd met elkaar aan op Sportpark de Elsgeest. Voor dit toernooi zoekt Foreholte nog damesteams. Lijkt het jullie leuk om mee te doen aan dit altijd gezellige en sportief toernooi? Schrijf je dan snel in via toernooien@foreholte.nl of onderstaand formulier! 

    De volgende meidenteams kunnen zich aanmelden: MO11 (2eklasse), MO13 (2eklasse), MO15-1 (1ste klasse), MO15-2 (2eklasse), MO17-1 (1ste klasse), O17-2 (2e klasse) en MO19-1 (Hoofdklasse). Ieder team speelt 4 wedstrijden van 20 minuten. Uiteraard is er weer een gezellige randactiviteit en zijn er voldoende horecagelegenheden voor supporters.

    Het Caroline Dangerman Meidentoernooi is vernoemd naar top vrijwilliger Caroline Dangerman. Caroline is sinds 1977 vrijwilliger bij de vereniging. Zij begon als jeugdleidster en heeft later de damesafdeling bij Foreholte opgericht, waarvan zij ook leidster en eerste secretaris werd. Ook heeft zij een belangrijke rol gespeeld in het kantinebeheer van de vereniging. Thans is zij ook secretaris van het hoofdbestuur en fungeert zij regelmatig als gastvrouw bij de thuiswedstrijden. In april 2019 ontvang zij hiervoor een Koninklijke onderscheiding. Hiermee werd ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het is alweer de derde keer dat het toernooi wordt georganiseerd. In 2015 verwelkomde Foreholte het 100ste meisjeslid en werd het toernooi in leven geroepen.