• Het jaarlijkse bestuursdiner is altijd een bijzondere gelegenheid, waar de benoemde Leden van Verdiensten samen met hun partners op uitnodiging van het hoofdbestuur aanschuiven. Dit jaar was extra speciaal, want na een vertraging vanwege de coronamaatregelen, waren de tafels in het clubgebouw extra bezet! 

    Nadat het menu werd gepresenteerd door Katja, sprak voorzitter Rogier zijn waardering uit aan alle aanwezigen, die met hun onvermoeibare inzet de vrijwilligersorganisatie van Foreholte in stand houden. Het was een warme uitdrukking van dankbaarheid voor al het harde werk dat deze betrokken leden leveren.

    Tussen de heerlijke gangen door was er ruimte voor een vermakelijke quiz, waarin de Leden van Verdiensten Bert Vrolijk, John van Dijk, Michel Jansen, Erwin van der Linden, Cees Colijn, John Evers en Jan Homan de hoofdrol speelden.

    Natuurlijk mag ook de kantinecommissie niet onvermeld blijven, want zij waren verantwoordelijk voor het faciliteren van deze heerlijke en gezellige avond. Hun inspanningen maakten deze bijeenkomst tot een groot succes en zorgden ervoor dat de tafels vol waren met lachende gezichten en tevreden magen.

    Het 'jaarlijkse bestuursdiner' van Foreholte was een avond vol waardering, gezelligheid en plezier, waarbij de Leden van Verdiensten en hun partners de aandacht kregen die ze zo verdienen. Het is een viering van toewijding en passie voor de voetbalvereniging, en we kijken uit naar vele jaren van voortzetting van deze prachtige traditie.