• Krijgt Foreholte nieuwe kledingleverancier?

  17 nov 2023
 • Al meer dan meer dan tien jaar is Hummel het merk van alle Foreholtekleding. Dit jaar is het contract met de leverancier van Hummel (Deventrade) en onze lokale partner LJ Sport afgelopen. Een goed moment om het gehele kledingplan weer eens tegen het licht te houden.  

  Zijn kosten en kwaliteit nog steeds in balans? Hoe zit het met de levensduur? Voor Foreholte is het namelijk erg belangrijk dat kleding weer kan worden doorgegeven aan jongere spelers. En hoe zit het met de levering van het totaalpakket van kleding, drukwerk en andere materialen zoals ballen? 

  Daarom zijn we dit najaar gestart met een marktverkenning. Dat betekent dat we meerdere kledingleveranciers, waaronder ook onze huidige leverancier, uitnodigen met een aanbod voor onze vereniging te komen.  

  Om dit belangrijke proces goed te coördineren is een apart projectteam samengesteld met mensen uit het bestuur, de kledingcommissie en met een klankbordgroep. 

  Samen hebben zij een lijst met criteria gemaakt waaraan de toekomstige leverancier moet voldoen. Denk aan kwaliteit, duurzaamheid, leveringsbetrouwbaarheid, totaalpakket én uiteraard de mogelijkheid om dit alles te leveren in onze clubkleuren. 

  We verwachten dat we in het eerste kwartaal van volgend jaar weten wie onze kledingleverancier wordt. En daarna bepalen we op welke termijn en op welke manier we overgaan naar nieuwe kleding (in één keer of gefaseerd).  

  Of je nou op het veld, langs de lijn of andere manieren in actie komt voor Foreholte. We gaan zorgen dat er voor iedereen weer een mooie representatieve kledinglijn klaarstaat.