• VV Foreholte feliciteert Ton Wolvers, Ellen van Schooten en Annemarie Van Kesteren met hun koninklijke onderscheiding. 

  Ton Wolvers

  Ton is al 35 jaar als vrijwilliger actief voor verschillende organisaties. Vanaf 1985 is hij betrokken bij toneelvereniging Cultuur Verheft. Hij was één van de initiatiefnemers van het jeugdtoneel. Daarnaast was Ton een aantal jaar betrokken bij de schooiwagen van het corso, als speaker op het traject Voorhout-Sassenheim. Bij de oprichting van Theaterschool Teylingen had Ton zitting in het bestuur als penningmeester. Sinds 2017 is Ton voorzitter van de Oranje Vereniging Voorhout. Ton is 20 jaar betrokken geweest bij HV Warmunda – als voorzitter, penningmeester en trainer – en heeft negen jaar in het jeugdbestuur van VV Foreholte gezeten. Maar ook voor RKVV Teylingen en HV Foreholte was hij actief als vrijwilliger. Voor alle vier de verenigingen was hij op het veld actief als scheidsrechter. Bovendien zet Ton zich al 15 jaar in als vrijwilliger bij Parochie Sint Maarten, als secretaris van het parochiebestuur, en is hij presentator en gangmaker bij het Rad van Avontuur tijdens de jaarlijkse kerstmarkt.

  Ellen van Schooten

  Ellen van Schooten zet zich al meer dan de helft van haar eigen leven in als vrijwilliger. Ellen startte haar vrijwilligerscarrière in 1990 als secretaris van het jeugdbestuur van voetbalvereniging Foreholte en maakte ze deel uit van de kantinecommissie en draaide ook zelf een aantal jaar kantinediensten. Nadat zij na 10 jaar haar taken als jeugdsecretaris bij de voetbalvereniging had neergelegd, werd Ellen penningmeester van de Stichting Katholiek Onderwijs Voorhout (SKOV). Daarna vervolgde zij haar vrijwilligerscarrière bij de St. Maarten Parochie, kern St. Bartholomeus. Eerst als secretaris in de beheercommissie van de Voorhoutse parochie, later als penningmeester. Een aantal jaar geleden werd Ellen secretaris van Honk- en Softbalvereniging The Flags in Lisse.

  Annemarie van Kesteren

  Annemarie heeft in 2011 samen met Edwin de Edwin van der Sar Foundation opgericht en werd hiervan ook voorzitter. De Stichting heeft als doel de kwaliteit van leven van mensen met hersenletsel te verbeteren door middel van beweging en deskundige begeleiding. Dit naar aanleiding van de hersenbloeding die Annemarie kreeg in 2009. De zorg voor mensen met hersenletsel kon worden verbeterd. Er was geen netwerk dat mensen met hersenletsel handvatten gaf. Zij heeft dit via het netwerk van Edwin kunnen realiseren en wilde dat ook graag voor anderen met hersenletsel mogelijk maken. Annemarie heeft vanuit haar eigen kwetsbare positie met veel inzet en vertrouwen de organisatie opgebouwd. Diverse projecten zijn op haar initiatief gestart. Zoals De Class. Er is daarvoor studie- en werkbegeleiding. Er zijn workshops, sportlessen en er is contact met lotgenoten. Sportdagen worden georganiseerd voor kinderen met hersenletsel. Als VV Foreholte zijn wij partner en ondersteunen wij de doelstellingen van de Edwin van der Sar Foundation. We vragen aandacht door het dragen van het logo op ons kledingplan.

  Ton, Ellen en Annemarie van harte gefeliciteerd met deze terecht waardering. Dik verdiend!