• Kledinglijn

 • Jeugdselectieteams vanaf JO13 ontvangen de kledinglijn van Foreholte aan het begin van het seizoen via het kledingplan jeugdselectie. Ieder kledingstuk is dan voorzien van een uniek nummer (staat binnenin de kleding) en via de contributie betalen de leden hiervoor een jaarlijkse bijdrage. Sokken, schoenen, scheenbeschermers en keepershandschoenen vallen buiten het kledingplan Jeugd en moeten door iedereen zelf worden aangeschaft. 

  Overige leden kunnen de trainingsset zelf aan schaffen. Dit is niet verplicht. Alle Foreholte kleding kun je aanschaffen via de ledenwebshop van Foreholte of in de winkel van onze verenigingssponsor LJ Sport in Sassenheim. Je ontvangt daarbij als Foreholte lid 10% korting! Maar kijk ook eens in het Winkeltje van Foreholte, waar veel tweedehands kleding te koop is voor onze jongste leden en waar we je ook je oude kleding kunt inleveren.

 • Wedstrijdtenue

 • Veldspelers en -speelsters van Foreholte dragen tijdens wedstrijd de volgende kleding:
  - Wit shirt met rode baan, lange mouw, Foreholte logo op de linkerborst
  - Witte short , Foreholte logo
  - Witte sokken met rode rand

  En daarbij zijn scheenbeschermers en voetbalschoenen verplicht.

  Keepers dragen een keeperstenue waarbij de kleur in voldoende mate afwijkt van de het tenue van de spelers in het veld. Voor de jeugdspelers is het keeperstenue groen en voor de jeugdspeelster is het blauw.

 • Trainingskleding

 • Voor de training geldt dat je iedere spelers (muv selectiespelers vanaf JO13) zelf mag bepalen welke sportkleding je draagt, waarbij het dragen van scheenbeschermers en voetbalschoenen verplicht is.

  Je kunt er ook voor kiezen om te kiezen voor de Foreholte trainingskledinglijn. Deze bestaat uit:
  - Rood shirt met Foreholte logo
  - Rode short
  - Rode trainingssweater met Foreholte logo
  - Zwarte lange trainingsbroek

 • Aanschaf kleding

 • Foreholte heeft een kledingcontract met Hummel(Deventrade) en alle Foreholte kleding is verkrijgbaar via de ledenwebshop van Foreholte of in de winkel van onze verenigingssponsor LJ Sport in Sassenheim. Je ontvangt daarbij als Foreholte lid 10% korting! 

  Maar niet iedereen hoeft de kleding zelf aan te schaffen. We werken nl. bij Foreholte met kledingplannen. Het kledingplan houdt in dat vv Foreholte zorgt voor een kledingpakket en deze wordt in bruikleen gegeven aan de leden die onder het betreffende kledingplan vallen. 

  Klik hier voor meer informatie (link naar hoofdpagina Kledingplan) 

  Voor de jongste jeugd is het ook mogelijk om via het Winkeltje van Foreholte tweedehands kleding te koop of in te leveren.