• Plekje reserveren? Lees eerst de regels door en scroll dan naar beneden voor het formulier!

  Nu Nederland langzaam heropent en er steeds meer versoepelingen komen, heeft ook Foreholte besloten om de kantine vanaf 9 juni 2021 stapsgewijs te openen. In deze eerste stap kunnen groepen, aan de hand van een reservering, gebruik maken van de kantine faciliteiten. LET OP: de kantine is dus niet vrij toegankelijk voor spontane bezoeken. Denk hierbij aan publiek. In deze eerste fase is de kantine ook enkel te reserveren voor vrijwilligers, commissie en senioren teams.

  Stapsgewijs betekent ook dat we op bepaalde tijdstippen van een duur van anderhalf uur open gaan. Een reservering voor een tijdstip kan gemaakt worden via kantine@foreholte.nl. De reservering is pas definitief wanneer er vanuit de kantine en bevestiging is gestuurd van de datum, het tijdslot en het aantal personen.

  De dagen dat de kantine open gaat zijn:

  Woensdagavond
  - van 20.30-22.00 uur

  Donderdagavond
  van 20.30-22.00 uur

  Zaterdag
  van 14.00-15.30 uur
  - Van 16.00-17.30 uur

  Zondag
  van 14.00-15.30 uur
  - Van 16.00-17.30 uur

  Interesse hebben, maar niet behoren tot de bewuste doelgroep vrijwilligers, commissies of senioren teams? Laat dit dan ook even weten, we bekijken graag de beschikbaarheid.

  Het open gaan van de kantine gaat gepaard met een aantal, bekende, voorwaarden, waaronder:
  - Behoud 1,5m afstand
  - Draag een mondkapje (wanneer je binnen bent)
  - Maximaal aantal gasten 50
  - 4 personen per tafel, waar geen verplaatsing van tafels en stoelen plaatsvindt.

  Wanneer alles naar ieders zin verloopt, de regels worden gehandhaafd en verdere versoepelingen mogelijk, bekijken wij als kantine commissie graag de mogelijkheden van het zetten naar een tweede stap!

  Met sportieve groet,

  V.V. Foreholte