• Ons vlaggenschip beleeft momenteel niet de beste periode van de competitie. Er worden maar mondjesmaat punten behaald en het is aan de concurrentie te danken dat we na 22 speelrondes nog steeds op de 6e plek staan. Een blik op de actuele situatie: 

    Met 29 punten staan we 1 puntje boven CSW en 3 punten boven Nieuwkoop. CSW is de tegenstander in onze laatste thuiswedstrijd en de uitwedstrijd bij Nieuwkoop vormt het sluitstuk van dit seizoen. Daartussen zit echter nog de uitwedstrijd tegen koploper VUC die nu nog 4 punten voorsprong heeft op de nummer twee HVV maar die ook elke week vol aan de bak zal moeten om het kampioenschap over de streep te trekken. Resume: Drie van de vier wedstrijden moeten we op basis van kwaliteit en positie op de ranglijst (kunnen) winnen en VUC gaan we gewoon een hele lastige middag bezorgen waarbij een punt een heel mooi resultaat zou zijn. 

    Zaterdag komt streekgenoot en degradatiekandidaat Kagia uit Lisserbroek naar de Elsgeest. Zij staan op de voorlaatste plaats met 18 punten en ook zij zullen net als VUC tot op het laatste moment voor elk punt moeten gaan strijden. Voor hen is het echter om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Dat belooft nog wat. 

    Het programma voor a.s. zaterdag is gelijk aan alle voorgaande zaterdagen met dien verstande dat we ietsje eerder huiswaarts zullen gaan vanwege Dodenherdenking. Voor die tijd is alleen Kagia stil en tijdens de herdenking zijn we het allemaal.