• Johan Lijten nieuwe keeper coördinator jeugd!

  7 jun 2021
 • Ter aanvulling op de eerder voorgestelde trainingsstaf voor de jeugd, zijn wij zeer blij dat Johan Lijten vanaf aankomend seizoen de functie van jeugdkeepers coördinator op zich wil nemen. Johan volgt daarmee Aschwin Schenk op die deze functie afgelopen seizoenen heeft vervuld.

  Johan is geen onbekende op sportpark De Elsgeest sinds hij 18 jaar geleden de overstap maakte van Ter Leede naar de selectie van Foreholte. Vele succesvolle jaren volgden als keeper van Foreholte 1.

  Sinds zijn zoon Bram zich als jeugdlid bij Foreholte aanmeldde (en recentelijk zijn dochter Merel), heeft hij verschillende vrijwilligerstaken op zich genomen.

  Met zijn ruime ervaring als keeper en keeperstrainer bij Soccerskills, zijn wij ervan overtuigd dat hij de keepersopleiding binnen Foreholte van nieuwe impulsen kan voorzien. Ook Piet Meeuwissen (tevens nieuwe aanwinst in de Foreholte selectie) en Marcel van den Berg (ook oud keeper van ons eerste elftal) willen zich graag als keeperstrainer bij de jeugd inzetten.

  De volledige keeperstrainersstaf ziet er volgend seizoen als volgt uit: 

  Joeri vd Post - JO19/O18 selectie
  Theo Guijt - JO16 selectie
  Piet Meeuwissen - JO15/O14/O13 selectie
  Johan Lijten & Marcel van den Berg - JO12/JO11/JO10             

  Wij wensen Johan en de voltallige keeperstrainersstaf veel plezier toe en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

  TC Jeugd