• Jeugdkamp | Voorwaarden

 • 1. Toepasselijkheid

  1.1. - Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op – en maken onlosmakelijk deel uit van – van het jeugdkamp vv Foreholte.
  1.2. - In deze algemene voorwaarden wordt met "de deelnemer" bedoeld: iedere eindverantwoordelijke (ouders / verzorgers) voor de persoon die mee gaat op het jeugdkamp.
  1.3 - Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken indien er contact wordt opgenomen met de staf van het jeugdkamp en deze onder nieuwe voorwaarden overeenstemming bereiken.

  2. Betaling

  2.1 - De deelnemersbijdrage voor het jeugdkamp van vv Foreholte in het jaar 2019 zijn als volgt – en zijn per leeftijdscategorie - vastgesteld;
  - JO10-JO11 en MO10-MO11   € 170,-
  - JO12-JO13 en MO12-MO13   € 175,-
  - JO14-JO15 en MO14-MO15   € 185,-

  2.2 - De inschrijving van de deelnemer aan het jeugdkamp van vv Foreholte is pas definitief, als de deelnemersbijdrage is bijgeschreven op IBAN: NL92 RABO 0366 0398 30 ten name van ‘Jeugdkamp Foreholte'. Betaling dient z.s.m. na de inschrijving te gebeuren (bevestiging volgt via een separate e-mail zie 3.1) en voor maart 2019 dient de betaling ontvangen te zijn. Er worden geen acceptgirokaarten verstuurd.

  3. Inschrijving

  3.1 - De definitieve bevestiging aan het kamp van 2019 vindt plaats wanneer alle aanmeldingen verwerkt zijn door de kampcommissie. Deze bevestiging zal door middel van digitale bronnen (website of e-mail) gecommuniceerd worden.

  3.2 - Indien de deelnemer de deelname aan het jeugdkamp van vv Foreholte in het jaar 2019 wilt annuleren, kan dit enkel door een e-mailbericht te sturen aan jeugdkampforeholte@gmail.com. De annulering van de deelname aan het kamp 2019 zal pas definitief zijn wanneer de kampcommissie dit bevestigd heeft. Wij zijn genoodzaakt om 50% annuleringskosten in rekening te brengen indien er geannuleerd wordt.

  3.3 - De deelnemer dient het inschrijfformulier naar waarheid in te vullen om misverstanden te voorkomen.

  4. Social Media

  4.1 - Jeugdkamp v.v. Foreholte maakt gebruik van allerlei kanalen en media om ouders, verzorgers en geïnteresseerden te informeren tijdens de kampweek. Met het inschrijven voor het jeugdkamp van v.v. Foreholte, geeft u direct toestemming om beeldmateriaal van de deelnemer te gebruiken voor website, social media e.d. waar eventueel uw kind(eren) op voorkomt.