• Jeugdkamp | Voorwaarden

 • ALGEMENE VOORWAARDEN JEUGDKAMP FOREHOLTE

  1.         Toepasselijkheid

  1.1.   Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op – en maken onlosmakelijk deel uit van – het jeugdkamp vv Foreholte.

  1.2.   In deze algemene voorwaarden wordt met "de deelnemer" bedoeld: iedere eindverantwoordelijke (ouders / verzorgers) voor de persoon die mee gaat op jeugdkamp.

  1.3     Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken indien er contact wordt opgenomen met de staf van het jeugdkamp en deze onder nieuwe voorwaarden overeenstemming bereiken.

   

  2.         Betaling

  2.1     De deelnemersbijdrage voor het jeugdkamp van vv Foreholte in het jaar 2020 is als volgt ;

  - JO10-JO11 en MO10-MO11   € 170,-
  - JO12-JO13 en MO12-MO13   € 175,-
  - JO14-JO15 en MO14-MO15   € 185,-

  2.2     De inschrijving van de deelnemer aan het jeugdkamp van vv Foreholte is pas definitief, als de deelnemersbijdrage is bijgeschreven op IBAN: NL92 RABO 0366 0398 30 ten name van ‘Jeugdkamp Foreholte'. Betaling dient z.s.m. na de inschrijving te gebeuren (bevestiging volgt via een separate e-mail zie 3.1) en voor maart 2020 dient de betaling ontvangen te zijn. Er worden geen acceptgirokaarten verstuurd.

   

  3           Inschrijving

  3.1     De definitieve bevestiging aan het kamp van 2020 vindt plaats wanneer alle aanmeldingen verwerkt zijn door de kampcommissie. Deze bevestiging zal door middel van digitale bronnen (website of e-mail) gecommuniceerd worden.

  3.2     Indien de deelnemer de deelname aan het jeugdkamp van vv Foreholte in het jaar 2020 wilt annuleren, kan dit enkel door een e-mailbericht te sturen aan jeugdkampforeholte@gmail.com. De annulering van de deelname aan het kamp 2020 zal pas definitief zijn wanneer de kampcommissie dit bevestigd heeft. Wij zijn genoodzaakt om  reeds gemaakte kosten in rekening te brengen indien er geannuleerd wordt.

  3.3     De deelnemer dient het inschrijfformulier naar waarheid in te vullen om misverstanden te voorkomen.

   

  4           Social Media

  4.1     Jeugdkamp v.v. Foreholte maakt gebruik van allerlei kanalen en media om ouders, verzorgers en geïnteresseerden te informeren tijdens de kampweek. Met het inschrijven voor het jeugdkamp van v.v. Foreholte, geeft u toestemming om beeldmateriaal te gebruiken voor website, social media e.d. waar eventueel de deelnemer (uw kind(eren)) op voorkomt.