• Informatie Jeugd

 • Foreholte heeft ca 60 jeugdteams in KNVB-verband voetballen. Deze teams spelen in een complete competitie en een bekerreeks. De jeugd krijgt, afhankelijk van het niveau, minimaal 1 keer per week  training. Selectieteams krijgen meerdere keren training per week.

  Op woensdagmiddag spelen ca 50 mini pupillen (6-jarigen) de Mini Champions League. En elke woensdagmiddag krijgen de allerkleinsten (vanaf 4.5 jaar) hun ukkentraining.
  Voor al deze teams zijn er enthousiaste leiders en trainers die zich enkele uren per week inzetten voor hun team.

  Elk jaar wordt er voor de JO9 (F)-pupillen een slotweekend georganiseerd waar de kinderen twee dagen worden vermaakt met allerlei activiteiten. 

  Voor de oudere jeugd t/m 14 jaar organiseert Foreholte al een kwart eeuw voetbalkampen. Gemiddeld gaat een groep van zo'n 150 kinderen onder begeleiding van 40 vrijwilligers (die een week vakantie opofferen) naar een accommodatie in Nederland om een week lang bezig te zijn met allerlei activiteiten. Van deze week wordt u via de website middels fotoreportages op de hoogte gehouden. Aan het eind van de week wordt in de kantine de film over deze week vertoond.

  Verder zijn er diverse activiteiten gedurende het jaar voor de verschillende teams.

  Kortom vv Foreholte is een fijne en prettige vereniging voor de jeugd!

  Om (ouders van ) nieuwe jeugdleden snel wegwijs te maken hebben we alle belangrijke informatie die op de website staat in een informatieboekje samengevat. In het boekje zelf vind je weer verschillende links naar de website. 

 • Jeugdvoorzitter aan het woord!

 • Foreholte heeft een zeer grote jeugdafdeling, waar ik als jeugdvoorzitter best trots op bent. Het sfeer binnen de club is goed, het sportpark ligt er fantastisch bij en er is een groot aantal vrijwilligers het hele jaar rond actief om het jeugdvoetbal mogelijk maken. 

  Vanaf deze plek wil ik u attenderen op de jeugd coördinatoren van het jeugdbestuur. Samen met de technische commissie zijn zij verantwoordelijk voor de sportieve en organisatorische zaken binnen het jeugdvoetbal. Voor elke leeftijdsgroepering is er een aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vragen. En deze coördinatoren proberen ieder seizoen weer hun team van vrijwilligers compleet te krijgen.

  Kortom, voelt u zich een teamspeler, meld je dan nu aan bij Foreholte. Als jeugdspeler of als vrijwilliger.
  Ik kom u dan graag tegen langs of op de velden,
   
  Jeroen Hoogink,
  Jeugdcoördinator vv Foreholte