• Waarom scouten binnen onze club?
  Plezier in het spel staat voorop. Als vereniging en als trainer en/of begeleider moeten we trachten iedere speler op zijn/haar niveau zo te stimuleren/ motiveren, dat hij/zij een positieve beleving aan de wedstrijd of training overhoudt. Als dit lukt, komen de spelers de volgende keer weer met plezier naar de wedstrijd/ training toe.
  Een aantal jongens speelt in selectieteams. Dit betekent niet dat er in lagere teams geen redelijke spelertjes lopen, die het team kunnen “leiden” naar leuk gespeelde wedstrijden en overwinningen. Deze spelers willen we in kaart brengen en volgen. Mogelijk ook de kans geven om gedurende een bepaalde periode mee te trainen met een selectieteam. Mocht dat goed uitpakken, dan is de volgende vraag of die speler het volgend seizoen in een selectieteam kan en wil gaan voetballen.
   
  Wat doen wij?
  Ons doel is om ieder team tijdens het najaars-seizoen minimaal 3 keer te bezoeken en te bekijken hoe het niveau is van de individuele spelers binnen dat team. We starten daarmee eigenlijk al in het begin van het seizoen.
  Aan de leiders en trainers van de teams wordt rond de maand november gevraagd een standaardformulier in te vullen. Op dat formulier kunnen zij hun bevindingen van de spelers van hun team weergeven. Dat formulier wordt vervolgens weer gebruikt door de mensen van de Interne Talentherkenning.
   
  Wellicht dat we de leiders op zaterdag gaan vragen ook een formulier in te vullen naar aanleiding van de gespeelde wedstrijd. Samen met het invullen van de mensen van de groep Interne Talentherkenning wordt dan vergeleken wat er zoal gezien is aan acties van de individuele spelers. Mogelijk kunnen we in gesprek gaan bij grote verschillen in meningen.
   
  Wat willen wij?
  Eigenlijk willen wij zo snel mogelijk de spelers in kaart hebben om daarna te kunnen zien of er vanuit de lagere teams voor het volgende seizoen spelers mogelijk zouden kunnen doorstromen naar het 1e of 2e team van de leeftijdsgroep
   
  Wij hebben een dringende vraag: wie wil ons (volgend seizoen) komen helpen om onze doelstelling te halen en de verborgen talentjes boven water te krijgen
   
  Met sportieve groeten vanuit de groep Interne Talentherkenning.
  Jos Bel 06 12491362 (voor meer informatie)