• Vandaag kregen we het verdrietige bericht dat op 20 maart, Sjaan Hoppenbrouwer op 82-jarige leeftijd is overleden.

  Onze ‘oudere’ leden en vrijwilligers kennen Sjaan als oud vrijwilligster van onze vereniging. Jaren zorgde Sjaan samen met Tiny van de Nieuwendijk dat alle tenues netjes werden gewassen en dat we goed voor de dag kwamen. Ze was de vrouw van Janus Hoppenbrouwer die ook jarenlang actief betrokken was als grensrechter bij Foreholte. Naast het wassen van kleding zorgde ze samen met Tiny van de Nieuwendijk, Riet Peeters en Clea van der Berg dat de kantine schoon werd gemaakt na het voetbalweekend. Later ook met Nely Geurts en Tiny Bel tot het moment dat ze daar door fysieke redenen mee moest stoppen. Rond de kerstperiode was het Sjaan die de kantine in gezellige sfeer bracht. 

  Op de rouwkaart staat:

  Veel heb je ons gegeven,

  Veel heb je voor ons betekend.

  Nu uit ons leven verdreven,

  Blijf je in onze harten leven.

  De tekst is ook zeker van toepassing op Foreholte. Sjaan deed erg veel vrijwilligerswerk voor Foreholte en daar zijn wij haar nog steeds erg dankbaar voor want in die periode was het niet vanzelfsprekend dat er veel vrouwen actief waren binnen de vereniging. Het is de aanzet geweest en fungeerde als voorbeeld voor vele naar de club die we nu zijn.

  Foreholte is een bekend terrein voor de familie Hoppenbrouwer. Zoon Hans is jaren betrokken geweest bij de sponsorcommissie en de veiling en (schoon)dochter Anita is geen onbekende in de kantine. Kleinzoon Dave is (tot recentelijk) actief geweest als speler.

  Wij wensen Hans, Anita en Dave veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  De uitvaart vindt zoals gebruikelijk in deze periode in besloten kring plaats op vrijdag 26 maart.

  Namens het bestuur VV Foreholte

  Rogier Hoeijmans

  Voorzitter

   

  Correspondentieadres Familie Hoppenbrouwer: Boerhaavehof 8, 2215 GX  VOORHOUT