• Vandaag kregen we het verdrietige bericht dat op 9 januari, Simon Suiker op 73-jarige leeftijd is overleden.

  Simon was onderdeel van onze ‘maandagmorgengroep’ en deed onbaatzuchtig tal van hand- en spandiensten om ons clubgebouw ordentelijk te houden. Daarnaast kennen we Simon als oud lid waarin hij samen met zijn drie broers Hans, Henk en Jos in het achtste actief was. Uiteraard was Simon ook lid van onze supportersvereniging “de vrienden van Foreholte” en was hij trouw supporter van ons eerste elftal op de zondag. Jarenlang deed hij dienst als wijkregisseur tijdens het ophalen van oud papier. Een aantal maanden geleden zijn we op de hoogte gesteld van de gezondheidssituatie van Simon. We waren erg beduusd van dit nare bericht en leefden erg met hem mee en zijn directe omgeving.

  Juist op 9 januari rond 23.00 uur toen Simon overleed sloten wij met Foreholte de online nieuwjaarsshow af. Het decor werd de gehele avond gesierd door een bord “hedenavond: papier inzameling voetbalvereniging Foreholte”. Simon en Foreholte hadden zo een band tot het laatste moment.

  Simon gewoon een zeer vriendelijke, tevreden en eerlijke man. We gaan Simon missen aan de koffietafel op maandagmorgen en  weten zeker dat we na het ophalen van oud papier het even over Simon gaan hebben.

  Wij wensen Ineke, Simon jr, Hans en Ingrid veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Ook leven wij mee met zijn broer Henk en overige familie.

  De uitvaart zal zoals we gewend zijn in deze tijden in besloten kring plaatsvinden en vindt plaats op vrijdag 15 januari om 14:00 uur in het crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse.

  Namens het bestuur VV Foreholte

  Rogier Hoeijmans

  Voorzitter

  Correspondentieadres Familie Suiker: Herenstraat 93, 2215 KG  VOORHOUT