• Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat Michel Fanoy op 11 oktober na een kort ziekbed op 53 jarige leeftijd toch nog wel onverwachts is overleden.

  Net zoals bij vele vrijwilligers maakte Michel kennis met VV Foreholte toen zijn zoon Luc ging voetballen in de jeugd. Andersom maakte VV Foreholte kennis met Michel, die vrijwel vanaf het begin toen Luc ging voetballen, zich vrijwillig ging inzetten als leider. Ook dit jaar was hij gewoon leider van het team JO17-3 samen met zijn maatje Paul van Rooyen. Enkele maanden geleden moest hij echter aangeven dat dat niet meer ging. Maar Michel kwam nog wel naar ‘De Elsgeest’ om te genieten van het weer en van het spelletje.

  Na elke wedstrijd kwam Michel goedlachs de bestuurskamer in waarbij zijn gezicht nooit de uitslag verraadde. Waarbij we dus altijd maar even naar de bekende weg vroegen, “en wat is het geworden?” Gewonnen of verloren het maakte Michel niet zoveel uit als ‘zijn’ jongens waarmee hij al zo lang optrekt het maar naar hun zin hadden gehad.

  Hoe wrang is het juist nu dat we moeten horen dat “we” verloren hebben.

  We gaan in Michel een aimabele vrijwilliger missen die oprecht betrokken was bij zijn team en onze club. Wij wensen zijn vrouw Jolijn en zijn kinderen Flore en Luc heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Uiteraard gaan ook onze gedachte uit naar onze leden van de JO17-3.  

  De uitvaart zal zoals we gewend zijn in deze tijden in besloten kring plaatsvinden.

  Bestuur Foreholte

  Rogier Hoeijmans, voorzitter