• Zonder vrijwilligers geen vereniging, maar ook heden ten dagen zonder sponsors geen vereniging. Zij zijn dan ook de zeer waardevolle mensen binnen onze club, die we graag extra aandacht geven! Via deze wekelijkse bijdrage kun je kennis maken met onze helden die op en rondom de Foreholte velden te vinden zijn. Deze week maken we kennis met lid en sponsor Willem Vriend.
  Door: Erwin van der Linden

  Hoi Willem, allereerst dank voor de ontvangst en gastvrijheid op je bedrijf. Kun je iets over jezelf vertellen?
  Mijn naam is Willem Vriend, ben getrouwd, vader, accountant, ondernemer en autocoureur. ( noot van uw reporter, dit wordt een heel interessant interview met deze openingszin ! ) Ben 52 jaar, getrouwd met Ingrid en we hebben 2 geweldige kinderen Suzanne en Bob, waarvan Bob ook nog steeds in een Foreholte vriendenteam speelt.

  Hoe ben je bij onze mooie club betrokken geraakt?
  In 1991 ben ik vanuit Noordwijk naar Voorhout verhuist na het ontmoeten van Ingrid. Na in het begin in een bridgeclub te hebben gezeten met veelal oudere dames, ben ik mijn zoon Bob wekelijks gaan begeleiden bij zijn voetbalwedstrijden. Dit deed ik samen met Leen Haasnoot en Jan van Leeuwen. Heb Bob wekelijks zien spelen vanaf zijn 7de jaar tot en met heden bij de senioren en daar was jij trouwens ook altijd bij, omdat jouw zoon Toine ook in zijn team speelde.

  Daarnaast ben ik met mijn bedrijf, van Wezel accountants en adviseurs, al jarenlang trouwe sponsor van Foreholte.

  Ben je zelf nog actief binnen de club?
  Ben lid van de business club van Foreholte en heb in het verleden nog in de veilingcommissie meegedraaid.

  Ben graag op bijzondere dagen aanwezig op de club, waarbij de familiedag, de veilingavond en met name de 7v7 wedstrijden mij erg aanspreken.

  Speel zelf eens in de 2 weken 7v7 op de zondagmorgen op onze mooie velden op de Elsgeest. Zo gezellig, echt oude jongens krentenbrood. Maar ook speel ik graag op de vrijdagavond 7v7 bij onze buurvereniging SJC, waar veel van mij vrienden ook spelen. Uiteraard met een gezellige derde helft om de week af te sluiten.

  Waar staat van Wezel accountants en adviseurs voor?
  We zijn met circa 80 medewerkers een toonaangevende accountants organisatie in de Duin- en Bollenstreek. Zelfs met meer dan 40 jaar ervaring, blijven wij bijzonder jong en energiek! Met passie, betrokkenheid en gedrevenheid bedienen wij onze cliënten. Hierbij staat de ondernemer centraal. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van online-dienstverlening en kunnen onze cliënten hierdoor optimaal bedienen met de techniek van nu.

  Waarom ben je sponsor geworden van onze mooie club?
  Dat is eigenlijk in de periode van ons erelid en ex-voorzitter Peter van Kesteren begonnen. Een sponsorbord begon het mee. Deze man was net als zijn opvolgers Jan Regeer en Rogier Hoeijmans een kei om de mensen binnen en achter de vereniging voorop te stellen en dat als uitgangspunt en in die gedachte, is het geldelijk meehelpen in de vorm van sponsoring dan ook snel geregeld.

  Dat is ook het mooie aan ons Foreholte. Deze club ademt leven en daarmee gezelligheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Het brengt echt mensen bij elkaar. Een mooi voorbeeld is mijn zoon Bob, die al op jonge leeftijd in de sponsorcommissie actief is voor Foreholte.

  Daarnaast ben ik ondernemer geworden door de omgang met de vele ondernemers om me heen. En Foreholte heeft daar als ontmoetingsplek absoluut een prominente plaats in gespeeld.

  Wil je zelf nog iets kwijt over het autocoureur zijn?
  Snelheid op vier wielen is een van mijn passies. Zo race ik in de Westfield cup. Deze raceauto’s zijn opgebouwd rond een stalen frame met polyester delen. Het zijn compromisloze superlichte 570 kilo racers met 185 PK en achterwielaandrijving

  Het mooie ervan is dat iedereen dezelfde auto, motor- en motorvermogen en gelijke banden heeft en het aankomt op tactiek, inzicht en vooral geduldig zijn en op het juiste moment toeslaan. Ik kan daar prima mijn ei in kwijt en verwijs jullie naar de vele filmpjes op het internet om eens mijn ervaringen te zien op de circuits.

  Wat is het mooie van de club Foreholte?
  Dat is eenvoudig te verwoorden, namelijk de vele vrijwilligers en de leden maken deze club zo uniek. Het is een harmonie gebaseerd op normen en waarden. Een heel mooi stukje samenwerking tussen degene die actief en passief de voetbalsport bedrijven en toch allemaal met een gemeenschappelijke doelstelling. Daar word ik blij van!

  En het mooie ervan is, dat ongeacht je leeftijd, je je altijd thuis voelt bij de club.

  Als besluit Willem. Nog een lijfspreuk?
  "Geef, zonder te onthouden en krijg, zonder te vergeten!"

  Wil jij net als Willem ook je steentje bijdragen aan onze prachtige vereniging? Stuur dan een mailtje naar info@foreholte.nl voor meer informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties en sponsormogelijkheden!