• Als zaterdag de ‘kruitdampen’ van de Foreholte Veiling 2023 (a.s. vrijdagavond 24 november vanaf 19:00u) zijn opgetrokken, is het gewoon weer ‘Matchday’ bij Foreholte en treedt ons vlaggenschip aan tegen de koninklijke HVV uit Den Haag.

  Vorige week uit bij RCL in Leiderdorp kon Foreholte hele goede zaken doen als er gewonnen zou worden maar dat liep dus even anders. Geen tweede plek voor Foreholte op de ranglijst en zelfs geen gelijkspel al had menigeen zich daar al wel bij neergelegd. Het was opnieuw in de blessuretijd dat Foreholte (dure) punten verspeelde en waarin het de tegenstander liet scoren met als gevolg een 2-1 overwinning voor RCL. Kwam het doordat RCL in dezelfde shirts speelt als Foreholte of gaat het fenomeen ‘blessuretijd’ langzaam maar zeker een beetje tussen de oren zitten bij de mannen van Mario Koswal? Laten we het maar op pech houden maar het kan voortaan geen kwaad om vanaf de 90e minuut op safe te gaan als er een resultaat op het scorebord staat.

  De wedstrijd tegen HVV begint zaterdag zoals gebruikelijk om 15:00u en belooft er ook weer eentje te worden die alle kanten op kan. Beiden ploegen hebben 12 uit 8 waarbij HVV een iets beter doelsaldo heeft en daarom een plaatsje hoger staat dan Foreholte. Vooraf ben je welkom voor een lekker bakkie en om nog even na te praten over ‘het grote succes’ van de veiling (). We zien je vervolgens graag in de rust en ook na de wedstrijd aan de bar. Tot zaterdag!

  Foreholte - HVV
  Zaterdag 25 november - Aanvang 15:00u
  Wedstrijdsponsor: Farmer Gracy

  Volgende week:
  Zaterdag 2 december 14:30u: Kagia - Foreholte
  Bussponsor: M & G

  De spelers- en supportersbus vertrekt om 12:30u. Meerijden is gratis, maar kom op tijd want vol=vol.

  Adres: Kikkerbeetstraat 1 2165 WB LISSERBROEK