• Hernieuwde (Martin Weijers) terras officieel geopend

    5 sep 2023
  • Afgelopen zondag is het vernieuwde terras bij Foreholte feestelijk geopend! Het terras heeft een volledige make-over gekregen, inclusief nieuwe betegeling, stevige picknicktafels en een aanzienlijke uitbreiding in vierkante meters. Hierdoor kunnen supporters aan de zijlijn nu genieten van extra comfort. Bovendien heeft het vernieuwde terras een speciale naam gekregen ter ere van een bijzonder persoon: Martin Weijers. Deze toegewijde vrijwilliger ontving deze eer vanwege zijn langdurige en waardevolle inzet voor de club.

    Voorzitter Rogier Hoeijmans over de benaming van het terras: ‘’Martin zwaaide in 2021 na vijftien jaar af als ‘bestuursdino’ uit ons hoofdbestuur. Een Noordwijkerhouter die zijn eigen weg zocht en vond binnen Foreholte. Betrokken als webmaster, coordinator, jeugdvoorzitter, bestuurslid vrijwilligers en overige senioren. Altijd benaderbaar, behulpzaam en als echt Foreholte gezicht herkenbaar van jong tot oud. Een hele generatie is met Martin Weijers opgegroeid binnen Foreholte. Nu nog altijd actief betrokken bij de overige senioren. Juist daar waar mensen elkaar ontmoeten en ontspanning zoeken is het gepast om daar de naam van Martin Weijers terug te laten komen. Een multifunctioneel terras vernoemt naar een echte duizendpoot, vandaar het ‘martinweijersterras’.’’

    Martin Wijers over het terras: "Ik ben natuurlijk zeer vereerd en trots dat dit prachtige terras mijn naam heeft gekregen. Ik hoop dat vanaf dit prachtige terras veel mensen kunnen genieten van mooie wedstrijden en vooral veel gezelligheid. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Zo'n nieuw terras verdient het dat bezoekers bij vertrek hun afval even zelf in de afvalbakken doen, de blikjes en flesjes in de statiegeldbakken gooien (goed voor het jeugdkamp!) en de lege glazen weer even terugbrengen naar de bar. Wel zo fijn voor de vrijwilligers achter de bar, die anders de troep van iemand anders moeten opruimen. Wat mij betreft wordt het terras hierdoor niet alleen voor, maar vooral van alle leden van Foreholte!"