• Volgend seizoen vindt er een grote verandering plaats doordat de Foreholte 1, 2 en onder 23 jaar op de zaterdag gaan voetballen. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, leuk en boeiend. Deze uitdagingen gelden ook voor de openstelling van de kantine. Onder de barmedewerkers heeft de kantine commissie daarom een enquête gedaan om te kijken in welke bardienst zij interesse hebben en waar de voorkeuren liggen.

    Een grote meerderheid heeft aan onze oproep gehoor gegeven en de enquête ingevuld. Ontzettend bedankt daarvoor en goed om te zien dat er een enorme betrokkenheid is onder de barmedewerkers. Bij het invullen van de bardiensten voor het volgende seizoen zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de huidige groep. Uiteraard horen jullie van ons zo snel mogelijk wat de veranderingen worden.

    Enkele barmedewerkers hebben aangegeven volgend seizoen helaas geen bardienst meer te kunnen / willen draaien. Wij bedanken deze vrijwilligers voor hun enorme inzet van de afgelopen jaren en gaan er vanuit dat we ze nog regelmatig terug zullen zien op ons mooie sportpark.

    Als je wilt proeven aan zo’n bardienst, laat het ons weten, dan kun je een keertje meedraaien. Ook is het mogelijk om je als team aan te melden. Een bardienst draai je namelijk nooit alleen, het is altijd in een team van 3 personen. Geïnteresseerd of heb je vragen? Leuk, stuur dan een mailtje naar kantine@foreholte.nl. Sander van Arkel of Paul Duindam zal dan contact met je opnemen.