• Foreholte krijgt groen licht voor deelname aan het Bloemencorso 2023! Het team, onder leiding van Paul Duindam en Carolien Evers, was even in spanning over het toewijzen van een praalwagen, maar kreeg 1,5 week geleden het goede nieuws. Foreholte mag dit jaar weer een praalwagen steken van sponsor Van der Valk Hotels Sassenheim & Schiphol en werkt samen met de bekende arrangeur Judith.

  Er is geen thema verbonden aan het bloemencorso, waardoor arrangeurs en sponsoren volledige vrijheid hebben om zelf iets te bedenken. De sponsor heeft gevraagd om toekans te verwerken op de praalwagen, bij voorkeur in een Avatar-setting. De Fantasy World is een praalwagen waarbij kleurrijke fantasiebloemen en -planten worden gebruikt om een avontuurlijke wereld te creëren. Het team zal werken met special effects om het 3D-effect te benadrukken.

  We leven in een tijd waarin niets is wat het lijkt. Een tijd vol onzekerheden, onvrede, veranderingen. Het is een verademing om even te ontsnappen aan de realiteit. Pak de vrijheid om weg te dromen, te fantaseren en een eigen mooie wereld creëren! Fantasy World is een praalwagen met dynamische kleurrijke fantasiebloemen en fantasieplanten. Een avontuurlijke wereld waarin kleur, sfeer en beleving bijdragen aan een positieve mix van vrolijkheid, kracht en energie. Brandstof voor het echte leven. - het idee van Judith de Frankrijker achter de praalwagen.

  De opbrengst van de activiteit komt ten goede aan Voetbalvereniging Foreholte. Het team is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het steken en snijden van bloemen. Aanmelden kan via het e-mailadres bloemencorso@foreholte.nl.

  LET OP:
  - Donderdag 20 april 
  - 09:00 tot 22:00 
  - Ontspannen sfeer in nabije Klinkenberg hal in Sassenheim
  - Dagdeel (ochtend, middag, avond) of dagen
  - Alleen 16 jaar of ouder vanwege veiligheid
  - Koffie, thee en fris staat klaar