• Gouden KNVB Waarderingsspeld voor Caroline Dangerman

  12 jan 2021
 • Tijdens de ‘Grote Foreholte Nieuwjaarsshow’ van VV Foreholte heeft Caroline Dangerman - Bel de waardering van de KNVB ontvangen in de vorm van een Gouden Speld. Tijdens de show werd Caroline toegesproken door Jan-Christiaan Goudbeek als afgevaardigde van de KNVB.

  Als tafelgast zat Caroline ‘live’ in de show en aan de hand van stellingen probeerde presentator Theo van Werkhoven de antwoorden op tafel te krijgen. De laatste stelling was: “ik heb voldoende waardering gekregen voor mijn vrijwilligerswerk”. Caroline antwoordde volmondig met “jazeker”. Ik ben tot erelid benoemd en eerder al koninklijk onderscheiden. Voorzitter Rogier Hoeijmans brak daarop in een stelde “dat de vereniging daar anders over dacht” waarna een filmpje werd ingezet van de KNVB. 

  Zichtbaar ontroerd kwamen de woorden bij Caroline binnen. Rogier overhandigde de oorkonde en de gouden speld, welke in deze tijde niet direct opgespeld kon worden.

  Caroline kreeg deze waardering vanwege haar grote inzet vanaf 1977 voor VV Foreholte. Zij heeft met enorme passie en grote energie veel vrijwilligerswerk verzet. Haar grootste verdiensten is het op de kaart zetten van het jeugdvoetbal en in het bijzonder het vrouwenvoetbal. Tweejaarlijks hebben we een terugkerend regionaal damestoernooi wat haar naam draagt: Het Caroline Dangermantoernooi. Caroline Dangerman een vrouw die haar mannetje staat, betrokken bij ontelbare hand- en spandiensten voor onze club, een groot bestuurlijk verantwoordelijkheidsgevoel en voorvechter voor diversiteit ontving de Gouden Waarderingsspeld van de KNVB.

  Namens heel Foreholte van harte gefeliciteerd met deze mooie waardering. Dik verdiend.

  Bestuur Foreholte