• Wethouder Arno van Kempen reikt op donderdag 17 maart de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan de heer H. van Gent (67 jaar), o.a. voor zijn inzet voor supportersvereniging De Vrienden van Foreholte. De uitreiking vond donderdagavond 17 maart  plaats bij VV Foreholte

  De Vrienden van Foreholte
  De heer Van Gent zet zich al meer dan 20 jaar belangeloos in als voorzitter van supportersvereniging De Vrienden van Foreholte. De vereniging heeft ruim 250 leden, tijdens de thuiswedstrijden wordt er van alles geregeld om de supporters een zo leuk mogelijke wedstrijd te laten beleven. Samen met zijn team zorgt de heer Van Gent ervoor dat VV Foreholte jaarlijks een cadeau ontvangt, een cadeau dat ten goede moet komen van de hele voetbalvereniging. Enkele voorbeelden zijn de terrasoverkapping met stoelen en tafels, diverse tv-schermen in het kantinegebouw, een elektronisch scorebord op veld 1, een rekje met bidons en ballen met opdruk van het logo van VV Foreholte voor alle teams. Daarnaast is de heer Van Gent al meer dan 20 jaar actief bij de kantinedienst van VV Foreholte en helpt hij op maandagochtend met het schoonmaken van de kantine.

  Naast zijn activiteiten voor supportersvereniging De Vrienden van Foreholte heeft de heer Van Gent zich ook voor andere organisaties ingezet, waaronder Vrienden van het Overbosch.

  De Zilveren Barensteel
  De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers zoals de heer Van Gent. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor één van de drie dorpen van Teylingen.


  Lees meer: BlikOp Lisse - Nieuws
  Bron: BlikOp Nederland
  Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives