• De tegenstanders voor Foreholte 1 voor het nieuwe seizoen zijn bekend! De KNVB heeft onlangs de indeling van de nieuwe competitie gedeeld. Het is een mix van nieuwe ploegen en oude bekenden, in totaal 13 teams, verdeeld over een groter gebied dan dat we gewend zijn! Dat betekent dus langere reistijden voor de ploeg van Mo Bougrine. Wat kunnen we verwachten?

  Bekenden uit de vorige competitie
  Laten we beginnen met de verenigingen die ons bekend in de oren klinken! Net zoals vorig jaar kan het vlaggenschip zich gaan opmaken voor ontmoetingen tegen Alphia 1, DONK 1, RCL 1 en SVC’08. Drie van de ploegen eindigden daarbij boven Foreholte 1, te weten RCL 1 (derde), DONK 1 (vierde) en Alphia (vijfde). De Voorhouters eindigden het seizoen op de zesde plaats. SVC’08 eindigde op de negende plek.

  Regio Den Haag/Delft
  Met Die Haghe 1 (Den Haag), Graaf Willem Vac 1 (Wassenaar), Nootdorp 1 (Nootdorp), Oliveo 1 (Pijnacker) en TAC'90 (Den Haag) komt Foreholte 1 opvallend veel verenigingen uit Den Haag en Delft tegen. Een aantal daarvan zijn degradanten uit de eerste klasse: Die Haghe 1, Nootdorp 1 en TAC’90. Graaf Willem Vac 1 promoveerde daarbij vanuit de derde klasse. Oliveo 1 eindigde als vijfde in de andere tweede klasse.

  Regio Rotterdam
  Foreholte 1 kan zich daarnaast verheugen op een aantal verre uitwedstrijden. Zo is het ingedeeld met Alexandria '66 1 uit Rotterdam, CVV Zwervers 1 uit Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk 1 uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Alexandria ‘66 eindigde vijfde in de tweede klasse, CVV Zwervers noteerde de achtste plaats in diezelfde competitie en Nieuwerkerk 1 achtste in een andere tweede klasse.

  Regio Leiden
  Het is Kagia 1, EMM’21 en UVS niet gelukt om via de nacompetitie hun plek in de tweede klasse te behouden. Een jaar eerder degradeerden ook streekgenoten ASC en DoCos. Daardoor is het aantal clubs in de regio Leiden minimaal. Naast RCL en Alphia 1 is Koudekerk 1 uit Koudekerk aan den Rijn de competitiegenoot op een geringe rij-afstand. Koudekerk werd in een bloedstollend spannende competitie uiteindelijk de kampioen in de derde klasse.

  Bekijk hieronder het gehele overzicht. Speeldata worden binnenkort bekendgemaakt door de KNVB.

  - Alexandria '66 1 - Rotterdam
  - Alphia 1 - Alphen aan den Rijn
  - Die Haghe 1 - Den Haag
  - DONK 1 - Gouda
  - Graaf Willem Vac 1 - Wassenaar
  - Koudekerk 1 - Koudekerk aan den Rijn
  - Nieuwerkerk 1 - Nieuwerkerk a/d IJssel
  - Nootdorp 1 - Nootdorp
  - Oliveo 1 - Pijnacker
  - RCL 1 - Leiderdorp
  - SVC'08 - Wassenaar
  - TAC'90 - Den Haag
  - CVV Zwervers 1 - Capelle aan den IJssel