• Fleur Huisman Ajacied, “mooie samenwerking tussen VV Foreholte en Ajax”

  26 apr 2021
 • Begin dit jaar berichtten we met enige trots dat onze Fleur Huisman was uitgenodigd voor een drietal Ajax Talententrainingen. Deze trainingen leidden er toe dat Fleur een vervolgstage kreeg aangeboden in april met als doel om Fleur perspectief te bieden op een carrière als profvoetbalster.

  FLEUR HUISMAN NAAR AJAX

  Afgelopen week hebben wij het bericht ontvangen dat Fleur is aangenomen bij Ajax. Een geweldige prestatie waar we als club enorm trots op zijn. We wensen Fleur heel veel succes en heel veel plezier met deze mooie prestatieve stap.

  De “carrière” van Fleur begon “gewoon” bij de muccen en vervolgens heeft ze in de toenmalige F6, F2, E4, E1 en D2 gespeeld. Vervolgens speelde ze in de D1, de JO14-1, de JO15-1 en nu in de JO17-1. Fleur speelt als opkomende linksback. Haar duelkracht, snelheid, techniek en de drang om naar voren te voetballen zijn haar sterke punten. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij onze samenwerkingspartner Ajax.

 • PARTNERCLUB AJAX

  Sinds 2016 zijn wij als VV Foreholte partnerclub van Ajax. De samenwerking geldt onder meer voor de ontwikkeling van het technisch kader, commerciële zaken/activiteiten en het recreatievoetbal. Met deze samenwerking willen we een prestatieve brug slaan als amateurvereniging en een kwaliteit impuls geven aan onze jeugdopleiding om het voor talenten mogelijk te maken de stap te zetten naar het profvoetbal. Mooi dat Fleur hier een voorbeeld in is en we hopen de komende jaren meer talenten (zowel op het veld als buiten het veld) de kans te kunnen bieden als VV Foreholte.

 • MEIDENVOETBAL

  Al jaren groeit het aantal vrouwelijke leden van VV Foreholte. Hierdoor is het meisjes en vrouwenvoetbal uitgegroeid tot een serieuze tak van sport en een volwaardig onderdeel van VV Foreholte. Prestaties en plezier gaan samen. Hierin is het van belang dat ieder lid zich op haar gemak en veilig voelt binnen haar team. De uitgangssituatie is dat ieder lid speelt in haar leeftijdscategorie. Er wordt continu gewerkt aan het ontwikkelen van de individuele kwaliteit. Dit draagt niet alleen bij aan het spelplezier, maar ook aan de totale kwaliteit van het meisjes en vrouwenvoetbal. VV Foreholte biedt in de eerste plaats de meisjes een voetbaltoekomst en verbetering van de voetbalkwaliteiten door de opleiding. Daarnaast is het de ambitie om nog meer in aantallen te groeien om zowel prestatief al recreatief voetbal binnen Foreholte te kunnen aanbieden.

 • BEN JIJ DE NIEUWE FLEUR HUISMAN?

  Ben jij de nieuwe Fleur Huisman of Lionel Messi? Of vind je het gewoon super leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes te voetballen? Dan ben je van harte welkom bij VV Foreholte! Hier train je 2x per week onder professionele begeleiding en speel je op zaterdag een wedstrijd tegen leeftijdsgenoten van je eigen niveau.  Ben je enthousiast? Train dan nu gratis mee tot het einde van de zomerstop! Uiteraard kan jij je ook alvast aanmelden voor het nieuwe seizoen! Ga dan snel naar onze website! Tot snel!