• Zelden is een competitie zo grillig verlopen als het afgelopen seizoen en zelden is het seizoen tot op de laatste speeldag zo spannend geweest. A.s. zaterdag is de laatste competitieronde van het seizoen 2022-2023 en hoewel dat vaak slechts een formaliteit is, kan ons Vlaggenschip dit keer nog hele goede zaken doen! Met een prachtige derde plek op de ranglijst mogen we natuurlijk al zeer tevreden zijn maar er lonkt ook nog een periodetitel die recht geeft op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 1e Klasse!! We hoeven de wedstrijd alleen nog maar ‘even’ winnend af te sluiten maar als dat lukt, wacht ons dus nog een heerlijk toetje!!
     
    Natuurlijk hopen we dat jullie met velen aanwezig zullen zijn om de mannen van trainer Mario Koswal aan te moedigen maar er zijn meer redenen om a.s. zaterdag een bezoek te brengen aan de Elsgeest. Zo is het sfeerteam aanwezig om er een rood-wit feestje van te maken, worden alle jeugdige kampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd, halen we het Rad van Cees weer eens van stal (leuke prijzen te winnen!), is er een DJ, zal de zon volop schijnen en is het vooral Voorhouts gezellig! We zouden dus eigenlijk niet weten waarom je er niet bij zou willen zijn.
     
    Let op: De wedstrijd begint a.s. zaterdag al om 14:30 uur!! Kom een half uurtje eerder voor een bakkie en geniet van de feestelijke kampioenenhuldiging voorafgaand aan de wedstrijd. Blijf ook na afloop nog even gezellig hangen want de DJ trakteert het publiek ongetwijfeld op het Foreholte lied en vele andere meezingers. Dit wil je niet missen!!