• A.s. zaterdag staat alweer de voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. ESTO uit Bodegraven komt dan op bezoek en Foreholte gaat proberen de goede lijn weer op te pakken na het uitglijdertje bij EMM ’21 van 14 dagen geleden. Sta je op een keurige derde plaats, ben je overall gezien de bovenliggende partij maar laat je de tegenstander toch weer een doelpunt maken wat je vervolgens niet meer kunt wegpoetsen: 1-0 Verloren en teruggezet naar de 5e plaats op de ranglijst ….. Zonde!

  ESTO heeft 2 punten meer en staat 3e maar zoals bijna elke week zijn beide partijen gewoon aan elkaar gewaagd en zal het aankomen op de vorm van de dag: Wie zaterdag dus het beste in z’n vel steekt, heeft de meeste kans op de volle buit! We gaan het zien.

  Vanaf 15:15u hebben wij in de ontvangstruimte de koffie weer klaar staan, kan bij Cees (van Kampen) worden deelgenomen aan het Foreholtespel en is er in de rust en na afloop voldoende gelegenheid voor een praatje, een hapje en een drankje. Rood-witte gezelligheid gegarandeerd! Kom ook deze zaterdag nog even genieten van een sportieve middag op de Elsgeest want voor je het weet, is het zomerstop en ‘mogen’ we pas weer in september.

  Zaterdag 13 mei 16:00u: Foreholte 1 – ESTO 1

  Wedstrijdsponsor: C.V. De Bokken

  Graag tot zaterdag!

  Programma zaterdag 20 mei, aanvang 14:30u

  ASC 1 - Foreholte 1