• UPDATE: Helaas hebben we vanwege de maatregelen rondom het Corona virus dit mooie evenement moeten aflasten. Hopelijk volgend jaar wel een mooie editie van dit Toernooi! 
  We willen alle vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun inzet en steun!

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Zondag 29 maart is er weer het jaarlijkse Edwin van der Sar toernooi! Tijdens dit toernooi 'oefenen' eerste jaars D-teams alvast voor komend seizoen. Ook dit jaar is weer een schitterend deelnemersveld. Tijdens het toernooi is er uiteraard een speciale aandacht voor de keepers. Het toernooi wordt gespeeld op de velden 3, 4 en 5. De eerste wedstrijd is om 09:30. 

  Aan het toernooi doen mee: ADO Den Haag, AFC, AFC AJAX, FC Emmen, Foreholte, K.V. Mechelen, FC Lisse, VV Noordwijk, FC Rijnvogels, SJC, Sparta, Ter Leede, FC Utrecht en Voorschoten '97.

  Voor dit toernooi is Foreholte nog op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk om dit toernooi in goede banen te leiden? Meld je dan aan via toernooien@foreholte.nl! 

  Het toernooi wordt gesponsord door Lemmers Accountants en Voetbalacademie Play2Improve