• Na een seizoen vol met coronamaatregelen konden we in juni de eerste voorzichtige stappen maken van het (her)openingsplan van Foreholte, waren wedstrijden tegen teams van andere verenigingen weer mogelijk en kon de kantine van het slot. Alhoewel Covid-19 nog niet is verdwenen uit onze maatschappij, kunnen we binnen de mogelijkheden die de overheid ons biedt, de volgende stap in het openingsplan van Foreholte.

  Ingangsdatum van deze stap in het openingsplan is dinsdag 3 augustus 2021. Vanaf deze datum kunnen we gelukkig weer meer dan aan het eind van het seizoen 2020/2021. 

  - We kunnen wedstrijden tegen andere clubs spelen. Wedstrijden, trainingen en toernooien zijn voor alle leeftijden weer toegestaan;
  - De kantine mag weer open op 100% van de capaciteit, conform de eisen aan de horeca. Een zitplaats en onderling 1,5 m afstand houden blijft echter verplicht;
  - Het kleedkamer gebouw en de douches kunnen weer worden gebruikt, zowel op wedstrijddagen als op trainingsavonden.In de kleedkamers en tijdens het douchen gelden de volgende regels met betrekking tot de 1,5m afstand:

  • Jeugd tot en met 12 jaar hoeft tot niemand 1,5 meter afstand te houden.
  • Jeugd tussen 12 en 18 jaar houdt wel afstand tot volwassenen, maar hoeft geen afstand tot elkaar te houden.
  • Volwassenen houden afstand tot elkaar en een zitplaats in de kleedkamer is verplicht.

  - Toeschouwers zijn weer toegestaan, uitgangspunt daarbij is wel dat door het publiek onderling 1,5 meter afstand gehouden wordt;
  - De gangbare maatregelen blijven van kracht: blijf thuis als je klachten hebt, houdt 1,5 m afstand (als je niet aan het sporten bent) en was regelmatig je handen.

   Meer informatie? Klik op deze link.

  * Indien er te weinig kleedkamers zijn dan geldt de volgende prioritering:
  1. Heren 1
  2. Tegenstander heren 1
  3. Heren 2
  4. Tegenstander heren 2
  5. Vrouwen 1 (zaterdag)
  6. Tegenstander vrouwen 1 (zaterdag)
  5. Vrouwen 2
  6. Tegenstander vrouwen 2
  5. JO19-1
  6. Tegenstander JO19-1
  7. Vrouwen 1 (zondag)
  8. Tegenstander Vrouwen 1 (zondag)
  9. Foreholte 3
  10. Tegenstander Foreholte 3
  11. Teams bezoekers
  12. Teams Foreholte

  De kleedkamerindeling wordt gemaakt door:
  Zaterdag:                (wedstrijd)secretaris
  Zondag:                  coördinator senioren
  Trainingsavonden:   PM

  We zijn blij dat we een volgende stap kunnen zetten in het verder openstellen van onze faciliteiten.  Daarnaast vertrouwen we op jullie verantwoordelijkheid en medewerking om je te houden aan de geldende afspraken en richtlijnen in de kantine, kleedkamer en langs de lijn.

  Samen gaan we er zo een mooi seizoen van maken.

  Bestuur Foreholte