• 🏆 DE ECHTE KAMPIOENEN | Iedere keer dat Foreholte 1 even na twee uur op de zondag aftrapt, is er een vast team aan gedreven vrijwilligers in de weer geweest om het optreden van het vlaggenschip mogelijk te maken. Doorgewinterde supporters met een ongekend groot Foreholte-hart. Cees als onbetwiste TOTO man en aanvoerder van de Vrienden, Paul als meesterschrijver van voor-en nabeschouwingen, Frits als de fijne stem van het sportpark en Ingrid als lieftallige gastvrouw. Stuk voor stuk kanjers. En dat maakt de vrijwilligers van de zondagploeg ‘De Echte Kampioenen’ van Foreholte in februari.

  📸 Op de foto: Cees van Kampen (TOTO-man en aanvoerder van de Vrienden van Foreholte), Paul Jochemsz (reporter radio en schrijver voor- en nabeschouwingen), Ingrid Suiker (gastvrouw) en Frits van Arkel (stadionomroeper)

  ----

  Wat zijn 'De Echte Kampioenen'?
  Vrijwilligers. De motor van de vereniging. Je kan altijd op ze rekenen, stellen zich belangeloos op en gaan onvermoeibaar door. Maar ondanks de bergen werk die zij verzetten, zie je ze als stille krachten maar zelden op de voorgrond. Dat kan anders dachten wij. Daarom belichten we in het nieuwe seizoen iedere maand een tak uit de prachtige vrijwilligersgilde die Foreholte rijk is! De maand februari is dat de 'zondagploeg'!

  Bekijk ook onze eerdere kampioenen!
  Veldenploeg
  Scheidsrechters
  Sponsor- en Veiling
  Kantinevrijwilligers
  Jeugdkamp
  Zondagploeg rondom Foreholte 1
  Maandagochtendploeg
  Toernooicommissie