• 🏆 DE ECHTE KAMPIOENEN | Het zijn de meest zichtbare vrijwilligers van de vereniging: het kantinepersoneel. Onbaatzuchtig en met een grote glimlach verzorgen zij week in week uit de derde helft voor onder meer duizenden leden, tegenstanders en supporters. Clubliefde heet dat. En juist dat maakt dat Foreholte de lekkerste koffie, de beste broodjes bal en de best getapte biertjes heeft. Tip van ons: bedank ze daar eens een keer extra voor als je weer aan de bar staat. Dat verdienen ze. Stuk voor stuk kanjers. En dat maakt het kantinepersoneel ‘De Echte Kampioenen’ van Foreholte in de maand december.
   
  📸 Op de foto: Aad en Jopie (nemen afscheid na 35 jaar dienst) + Volker Ladage (kantinemedewerker woensdag) + Wil Gijssen (kantinemedewerker zondag)

  ----

  Wat zijn 'De Echte Kampioenen'?
  Vrijwilligers. De motor van de vereniging. Je kan altijd op ze rekenen, stellen zich belangeloos op en gaan onvermoeibaar door. Maar ondanks de bergen werk die zij verzetten, zie je ze als stille krachten maar zelden op de voorgrond. Dat kan anders dachten wij. Daarom belichten we in het nieuwe seizoen iedere maand een tak uit de prachtige vrijwilligersgilde, die Foreholte rijk is! De maand december is dat het barpersoneel. Bekijk ook onze eerdere kampioenen!

  September: Veldenploeg
  Oktober: Scheidsrechtersgilde
  November: Financiële commissies