• Het voetbalseizoen nadert haar einde. Gelukkig hebben we nog heel wat spannende wedstrijden, uitdagende trainingen en gezellige evenementen voor de boeg voordat we weer de hele zomer moeten wachten om samen te sporten.

  Het kan voorkomen dat je om welke reden dan ook overweegt om je uit te schrijven als lid - misschien verhuis je, ga je een andere sport beoefenen of heb je een blessure. Aangezien we al bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, is het van belang dat we dit tijdig weten, uiterlijk vóór 31 mei via het officiële formulier. 

  Als je twijfelt over het voortzetten van je lidmaatschap, of het nu komt doordat je nog niet weet of je bent ingeloot voor je studie of omdat je minder plezier hebt in het voetballen, nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan. We geloven namelijk dat er voor elk probleem een oplossing te vinden is.

  Staat je besluit al vast? Houd er rekening mee dat:
  - Je uiterlijk vóór 31 mei 2024 moet afmelden. Indien je je na 31 mei afmeldt, brengen we 25 euro administratiekosten in rekening. Indien je je na 15 augustus afmeldt, wordt het volledige lidmaatschap voor het seizoen 2024/2025 in rekening gebracht.
  - Je eerst eventuele openstaande contributie moet betalen, voordat we je afmelding in behandeling nemen.
  - Je het kledingpakket dat je in bruikleen hebt, moet inleveren. Neem hierover contact op met kleding@foreholte.nl.