• De regio cup gaat door en begint op zaterdag 5 juni a.s.

  2 jun 2021
 • We mogen weer. Afgelopen vrijdagavond (28 mei) is aangekondigd dat de coronaregels met ingang van 5 juni worden versoepeld. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan. De aangekondigde versoepelingen betekenen dat op zaterdag 5 juni kan worden gestart met de KNVB Regiocup! De Regiocup zorgt ervoor dat we het seizoen kunnen afsluiten met echte wedstrijden. Iets waar we met zijn allen lang naar hebben uitgekeken. De Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

  We hebben besloten de Regiocup te spelen met de bestaande teams en teamindelingen voor het seizoen 2020/2021. We maken hierop twee uitzonderingen. De JO17-1 zal niet deelnemen aan de Regiocup en de JO17-2 zal spelen in een enigszins aangepaste samenstelling.

  Het spelen in met de bestaande teams doorkruist de plannen van de selectieteams, die voor een deel al zijn begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Voor deze teams zullen op andere momenten oefenwedstrijden worden ingepland. Ook zullen de selectieteams in de nieuwe samenstelling blijven trainen. Het kan daardoor voorkomen dat deze teams trainen in een andere samenstelling dan dat er op zaterdag wedstrijden worden gespeeld. Ook worden de teams wellicht geleid door een andere trainer dan in de afgelopen maanden. Lastig, maar het is even niet anders.

  Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

  De teamindelingen voor het seizoen 2021/2022 worden, zowel voor de selectie- als breedte teams, pas na afloop van de Regiocup bekendgemaakt.

  We wensen iedereen de komende weken heel veel plezier!

  Namens het bestuur van Foreholte,

  Frank Dofferhoff en Rob Schrama