• Het is de veilingcommissie gelukt om de Foreholte Veiling een nieuw jasje aan te meten. We gaan dat beleven op vrijdag 24 november vanaf 19.30 uur in ons clubgebouw. Een echt Foreholte ontvangst, rood-witte Foreholte experience, illusies, DJ, cocktailshakers, grande opening, unieke kavels, meer show en entertainment en een spetterende ‘after’ zijn de ingrediënten van deze hernieuwde veilingavond.

  Aanpassing, hervorming, transitie of verbetering, hoe we het ook willen noemen; verandering is er altijd en overal. We leven in een veranderende wereld. Als voetbalvereniging Foreholte gaan we daar goed in mee. Dat doen we dankzij de flexibiliteit van onze vrijwilligers en daar zijn we trots op. Een ongekend succesvol fundament van onze vrijwilligersorganisatie waar we zo enorm trots op zijn en de continuïteit vormt richting 100 jaar Foreholte.

  De opbrengst van de veiling en de loterij komt geheel ten goede aan het jeugdvoetbal van Foreholte. We laten daarin prachtige ontwikkelingen zien op prestatief en recreatief gebied voor zowel mannen als vrouwen met als uitgangspunt gelijke(re) kansen. Onze jeugdopleiding staat goed aangeschreven en gelukkig wordt dat ook erkend. We willen hier dan ook de komende jaren in blijven investeren en groeien. Naast de jeugdopleiding maken we ook enorme stappen in de ontwikkeling en uitbreiding van onze accommodatie. Als vereniging blijven we ons ontwikkelen en blijven we veranderen.   

  We maken ons op voor de vier-en-twintigste Foreholte Veiling. Waar we ons eerder richtten op de ‘Kerstveiling’ in december stuurden we het concept bij naar de ‘Foreholte Veiling’ in november. Dit jaar maken we weer wat kleine aanpassingen naar minder fysieke kavels, meer aandacht voor de artikelen en doelgroepen en meer ruimte voor dat overheerlijke Foreholte gevoel. Centraal staat nog steeds dat de veiling voor iedereen is en dat er voor iedere portemonnee een koopje kan en moet zijn. Maar ook gewoon een gezellige Foreholte avond beleven met een hapje en een drankje.

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de warming up rond 19.30 en aansluit bij de eerste helft met een Grande Opening, de avond sluiten we af met wat ‘extra tijd’. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waar je zeker verrast zal worden en achteraf kan zeggen

  De Foreholte Veiling in 2023 daar was ik bij”.

  Rogier Hoeijmans
  Voorzitter VV Foreholte