• 🏆 DE ECHTE KAMPIOENEN | Het is een utopie te denken dat een gezonde en ambitieuze vereniging kan teren op de inkomsten uit contributie van eigen leden. Sterker nog: zonder de gulle giften van derden had Foreholte nooit gestaan waar het nu is. Het is aan een vrij select groepje aan vrijwilligers te danken dat de Voorhoutse penningmeester ieder jaar met een glimlach naar de jaarrekening kan kijken. Maak kennis met de heren van de sponsor-, veiling- en loterijcommissie! Allen sociaal, ondernemend, creatief en een bijzonder groot hart voor de club. Stuk voor stuk kanjers. Dat maakt de financiële commissies in de maand november ‘De Echte Kampioenen’ van Foreholte.

  📸 Op de foto: (1) Floris van Dam (sponsorcommissie), (2) Henk van Werkhoven (Veilingcommissie) en (3) Heinz Hoek (Sponsorcommissie)

  ----

  Wat zijn 'De Echte Kampioenen'?
  Vrijwilligers. De motor van de vereniging. Je kan altijd op ze rekenen, stellen zich belangeloos op en gaan onvermoeibaar door. Maar ondanks de bergen werk die zij verzetten, zie je ze als stille krachten maar zelden op de voorgrond. Dat kan anders dachten wij. Daarom belichten we in het nieuwe seizoen iedere maand een tak uit de prachtige vrijwilligersgilde, die Foreholte rijk is! De maand november zijn dat de financiële commissies. Bekijk ook onze eerdere kampioenen!

  Bekijk ook onze eerdere kampioenen!
  Veldenploeg
  Scheidsrechters
  Sponsor- en Veiling
  Kantinevrijwilligers
  Jeugdkamp
  Zondagploeg rondom Foreholte 1
  Maandagochtendploeg
  Toernooicommissie