• Dinsdagavond zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt. Er is één lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22.00 uur in, waardoor we vanaf dan een uur langer kunnen trainen. 

  Consequentie van de besluiten van de Rijksoverheid is dat ook wij niet soepeler kunnen worden. De lockdown is nog steeds van kracht evenals strenge regels rondom hygiëne en afstand houden. Wij wijzen iedereen op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om zich te houden aan de geldende regels en maatregelen rondom Corona.  

  Publiek

  Publiek is nog steeds niet toegestaan bij trainingen en (onderlinge) wedstrijden.Aan de grotere drukte op het sportpark merken we dat niet iedereen daarvan is doordrongen. Wij roepen iedereen op zich aan de geldende regels te houden. Voor onze vrijwilligers is het ondoenlijk om steeds opnieuw (groot)ouders te moeten aanspreken of wegsturen. 

  Spelers en speelsters

  Spelers zijn slechts kort (5min) voor de training of wedstrijd aanwezig en vertrekken na afloop direct. Napraten of een biertje drinken op het veld is niet toegestaan. Ouders die kinderen komen ophalen, komen kort (5 min) voor het einde van de training of wedstrijd en blijven bij voorkeur wachten op het parkeerterrein. Het is ook in deze korte periode niet toegestaan om bij het veld te kijken naar de verrichtingen van uw kind.

  Vanaf 27 jaar

  Spelers tot en met 26 jaar mogen in teamverband trainen. Iedereen vanaf 27 jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of met maximaal vier personen. Dit betekent dat spelers van 27 en ouder niet mogen deelnemen aan teamtrainingen en wedstrijden van hun jongere teamgenoten. 

  Overige gebruikers en evenementen

  Ook bij evenementen van andere sportaanbieders op onze velden (Play2Improve, Rob van Dijk Keepersschool, Ajax camps & clinics) is publiek niet toegestaan. 

  Aangewezen taak

  Voor vrijwilligers geldt dat zij welkom zijn op het sportpark op het moment dat ze een actieve rol hebben bij een training of wedstrijd. Wij wijzen onze vrijwilligers op hun eigen verantwoordelijkheid om steeds af te wegen of de aanwezigheid noodzakelijk is. We willen het aantal ‘rode jassen’ rondom de velden tot een minimum beperken.

  Faciliteiten

  De kantine en het kleedkamergebouw zijn gesloten. De bestuurskamer is op zaterdag en zondag alleen toegankelijk voor organisatorische zaken en calamiteiten. Het is niet toegestaan hier met groepen stafleden aanwezig te zijn.

  Trainingsschema

  Vanaf 31 maart gaat de avondklok pas vanaf 22 uur in. Dat geeft ons meer ruimte om te trainen. Hiervoor wordt een aangepast trainingsschema opgesteld.

  Meer informatie

  Samenvatting coronamaatregelen vanaf 31 maart 2021 | Rijksoverheid

  Overzicht algemene coronaregels | Rijksoverheid

  Algemeen protocol verantwoord sporten | KNVB  

  Het Bestuur van vv Foreholte