• Op deze pagina houdt het bestuur van Foreholte haar leden, vrijwilligers en supporters op de hoogte van het laatste Corona-nieuws. Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@foreholte.nl. Wij rekenen op ieders begrip en medewerking.  

 • Wat een goed nieuws: Nederland gaat weer open!

  “Het aantal coronabesmettingen is nog wel hoog, veel mensen zitten thuis in isolatie of quarantaine. Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit".

  Dat betekent dat we meer mogen, ook op het sportpark en in de kantine. Let wel: blijf goed voor jezelf zorgen, gezond blijven is nog steeds het belangrijkste.

  Wat betekenen de nieuwe versoepeling voor ons als Foreholte?

  - De kantine mag per 18/02 weer langer open, waardoor we doordeweeks ook weer open zullen zijn;
  - We mogen afscheid nemen van onze vaste zitplaats, ons mondkapje en de 1.5 meter (onder de bezoekersnorm van 500);
  - We zullen de komende week nog wel steekproefsgewijs controleren op QR code (CTB);
  - Kom alleen naar het sportpark als je klachtenvrij bent. Immers je kunt nog steeds corona hebben en anderen besmetten;
  - Per 25/02 gelden weer de oude openingstijden en nemen we afscheid van het CTB (op locaties waar minder dan 500 personen binnen zijn) en gaan we weer ‘kaarten en keezen’.

  W E L K O M  T E R U G  &  B E D A N K T
  Er gelden geen beperkingen meer voor onze leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en bezoekers. We gaan weer zo snel mogelijk genieten van de sfeer van een vol sportpark en een gezellige kantine. We hebben ernaar uitgekeken en we hebben het met z’n allen verdiend. Bedankt voor je flexibiliteit en begrip van de afgelopen periode. Aankomend weekend kan voor de laatste keer nog om je CTB gevraagd worden in de kantine. Zie dit als een mooi afscheidsmoment en werk eraan mee. Fijn dat er begrip was en mooi om te zien dat één ieder de afgelopen jaren, maanden en weken verantwoordelijkheid heeft getoond. Samen hebben we dit goed gedaan. Zeker ook met de hulp van vele vrijwilligers, die de maatregelen onder de aandacht hebben gebracht en deze regels zo goed mogelijk hebben nageleefd zodat we zo veilig mogelijk hebben kunnen sporten. Deze groep vrijwilligers is te groot om bij naam te noemen, vandaar hulde aan ons, aan ons mooie cluppie! Het heeft ons hechter gemaakt als een trotse vereniging. En zo gaan we ook door.

  P (R O) O S T C O R O N A
  Om de afgelopen ‘corona periode’ uit te zwaaien en jullie allemaal weer ongedwongen te mogen ontvangen samen met alle vrijwilligers, nodige we iedereen uit voor een feestelijk welkom op zondag 6 maart.  

  Na de wedstrijd Foreholte – RVC ’33 genieten we van een ouderwets gezellig middagje Foreholte en proosten we met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje op de toekomst. De toekomst van Foreholte met elkaar, samen op weg naar 90 jaar Foreholte!

  Het Foreholte virus is terug!

  Namens VV Foreholte
  Bestuur
  Werkgroep ‘Corona’
  Kantinecommissie