• Op deze pagina houdt het bestuur van Foreholte haar leden, vrijwilligers en supporters op de hoogte van het laatste Corona-nieuws. Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@foreholte.nl. Wij rekenen op ieders begrip en medewerking.  

 • UPDATE #9 (21 maart - 09:58)

  Foreholte gesloten wegens coronavirus
  Foreholte heeft op 13 maart jl. conform de richtlijnen van de KNVB wedstrijden, trainingen en andere activiteiten op en rond de sportvelden stilgelegd en de kantine en alle overige faciliteiten gesloten.

  Inmiddels zijn in de Gemeente Teylingen net als in rest van Nederland verregaande maatregelen genomen om situaties met veel mensen bij elkaar zoveel mogelijk te voorkomen.

  Middels een noodverordening zijn scholen, kinderopvang, sportclubs, sportvelden en horeca gelegenheden gesloten. Ook de faciliteiten van Foreholte en de sportvelden op Sportpark Elsgeest mogen daarom niet worden gebruikt, vooralsnog tot 6 april.

  Wij vertrouwen erop dat alle leden van Foreholte hun verantwoordelijkheid nemen om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.

  Bestuur Foreholte

   


  UPDATE #8 (16 maart - 10:27)


  Komende evenementen
  Het zijn bijzondere en uitzonderlijke tijden. Dat merken wij ook als vereniging. Foreholte volgt de richtlijnen van de KNVB: naast het stilleggen van de competitie tot en met 06 april adviseert de KNVB om ook GEEN trainingen, oefenduels en andere activiteiten op en rond de sportvelden te organiseren. Het Bestuur van Foreholte respecteert deze richtlijnen en volgt het advies om alle activiteiten af te lasten tot en met (minimaal) 06 april.

  In navolging van deze maatregelen betekent dat er een aantal georganiseerde activiteiten geen doorgang kunnen vinden. Tot nader order wordt er niet meer gebridged, gejast en gekeest. Daarnaast gaan de volgende activiteiten die gepland staan niet door.

  - Vrijdag 20 maart - Talentendag voor JO8 t/m JO12
  - Vrijdag 20 maart  - Businessclub: “samen scoren voor de Edwin van der Sar Foundation”
  - Zondag 29 maart - Edwin van der Sar Toernooi
  - Donderdag 02 april - Businessclub: Business Boost met Rico Verhoeven
  - Vrijdag 03 april - Businessclub: Bezoek Excelsior – Roda JC
  - Zaterdag 04 april - Vrienden van Foreholte: AZ – Vitesse
  - Zaterdag 11 april - Foreholte Quiz
  - Woensdag 22 april - Praalwagen steken voor het bloemencorso
  - Donderdag 23 april - Praalwagen steken voor het bloemencorso
  - Vrijdag 15 mei - Jubileumfeest “De Vrienden van Foreholte”
  - Zaterdag 13 juni - KNVB: Nationale Voetbaldag

  Helaas zal het Edwin van der Sar Toernooi dit jaar komen te vervallen alsmede ook het bloemencorso. Voor de andere evenementen gaan we kijken of we een alternatieve datum kunnen vinden. Wij zullen dit tijdig communiceren.

  Hoewel de Jan Regeer Familiedag (donderdag 21 mei), Foreholte Slotdag (zaterdag 13 juni) en het Caroline Dangerman Toernooi (zaterdag 20 juni) buiten de afgekondigde periode vallen, vinden wij het nu nog te vroeg om aan te geven of deze wel of niet doorgang zullen vinden en stellen we de voorbereidingen ‘on hold’. Daarnaast is het nu nog te vroeg om te bezien of de crisis gevolgen gaat hebben voor het jeugdkamp (19-25 juli).

  Vanzelfsprekend vinden wij het bijzonder spijtig dat we deze evenementen moeten annuleren en hopen gezamenlijk om tot een nieuwe invulling te komen. Wij danken de commissies en vrijwilligers voor de organisatie en zijn bijzonder trots op hun begrip voor dit besluit. 

  Bestuur Foreholte  UPDATE #7 (16 maart - 10:27)

  In overleg met de Gemeente Teylingen worden er vanavond geen kranten opgehaald door Foreholte. Graag het oud papier niet buiten zetten. Volgende datum is 20 april (onder voorbehoud).

  ▶️ Alternatief: Gemeentewerf en/of de papier containers bij supermarkten

 • Update #6 (16 maart)

  🎥 Foreholte gaat, geheel volgens de laatste richtlijn van de RIVM, dicht tot en met maandag 6 april.

  ▶️ Vragen? Info@foreholte.nl!

 • Update #5 (15 maart)

  🎥 Waarom zijn de genomen maatregelen, zoals het sluiten van het sportpark, nou eigenlijk nodig? NOS op 3 legt het uit in een heel duidelijk filmpje.

 • Update #4 (13 maart)

  Foreholte gesloten wegens coronavirus

  Foreholte volgt de richtlijnen van de KNVB: naast het stilleggen van de competitie tot en met 31 maart adviseert de KNVB om ook GEEN trainingen, oefenduels en andere activiteiten op en rond de sportvelden te organiseren.

  Het Bestuur van Foreholte heeft besloten deze richtlijnen te respecteren en volgt het advies om alle activiteiten af te lasten tot en met 31 maart.

  De kantine blijft vanaf nu tot nadere berichtgeving gesloten en van overige faciliteiten kan geen gebruik worden gemaakt.

  Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.

  Houd onze website en facebook in de gaten voor nadere berichtgeving.

  Bestuur Foreholte

 • Update #3 (12 maart)

  Ook het bestuur van Foreholte volgt de berichtgeving rondom het coronavirus. Er is op dit moment sprake van een aanscherping van de richtlijnen:

  - Geen training donderdag- en vrijdagavond
  - De kantine is t/m komend weekend gesloten
  - Alle wedstrijden t/m 31 maart afgelast

  Wij beraden ons op korte termijn over de adviezen van het RIVM en komen hierop zo spoedig mogelijk terug.

 • UPDATE #2 (10 maart)

  Ook het bestuur van Foreholte volgt de berichtgeving rondom het coronavirus. Er is op dit moment sprake van een aanscherping van de richtlijnen:

  Stop met handen schudden
  Handen wassen, hoesten en niezen in je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, het blijft belangrijk. Daar is nu een maatregel bijgekomen. Sinds 9 maart wordt opgeroepen geen handen meer te schudden. Ook bij Foreholte zullen we deze instructie opvolgen. Dat betekent dat spelers, trainers en bestuursleden bij aanvang, afsluiting en rondom wedstrijden geen handen schudden van officials en (vertegenwoordigers van) tegenstanders.

  Uitzieken
  Ben je in een gebied geweest waar een grote uitbraak van het coronavirus is geconstateerd (bijvoorbeeld in Noord Italië) en heb je verkoudheidsklachten, blijf dan thuis uitzieken.

  Bronnen:
  https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
  https://ggdhm.nl/thema-s/item/infectieziekten/nieuw-coronavirus

  Mocht de situatie veranderen, dan brengen wij u op de hoogte.

  Bestuur Foreholte

 • UPDATE #1 (2 maart)

  Het coronavirus breidt zich uit over steeds meer gebieden in de wereld. Gezien de recente ontwikkelen kunnen we ons voorstellen dat dit vragen oproept over wat Foreholte doet om onze leden te beschermen en gezond en veilig te kunnen laten sporten.

  Zowel de gemeente Teylingen als de GGD Hollands Midden staan in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. Als vereniging volgen wij de lijn van de gemeente en de GGD als belangrijkste informatiebron als het gaat om de ontwikkeling van en maatregelen voor dit virus.

  Op de website van de GGD staan ook de te nemen maatregelen t.a.v. hygiëne. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. 

  Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM

  Het Bestuur van Foreholte volgt de berichtgeving over het Coronavirus nauwlettend. Eventueel te nemen maatregelen zullen wij baseren op aanwijzing van de (Rijks)overheid en de GGD.  Op het moment dat de situatie verandert zullen wij jullie via de website (en social media) op de hoogte brengen. 

  Bestuur Foreholte