• Caroline Dangerman jubileert bij Cultuur Verheft

  19 jun 2020
 • VV foreholte feliciteert Caroline Dangerman met haar 40-jarig jubileum bij Cultuur Verheft. 

  Caroline is sinds 1977 vrijwilliger in diverse functies bij Foreholte. Thans is zij secretaris van het hoofdbestuur en fungeert zij regelmatig als gastvrouw bij de thuiswedstrijden. Daarnaast bekleedt zij ook de functie van secretaris in het jeugdbestuur en heeft zij ook haar eigen Caroline-Dangerman toernooi sinds een paar jaar. Caroline is in 2019 ook koninklijk onderscheiden. 

  Vanaf 1980 is Caroline tevens vrijwilliger bij toneelvereniging Cultuur Verheft in Voorhout, momenteel als regisseur. 

  Afgelopen week vierden Caroline samen met Edith Wolvers hun 40-jarig jubileum bij Cultuur Verheft. Vanwege corona gebeurde dat niet na afloop van een toneeluitvoering maar op 1,5 meter afstand van elkaar in Cheers. (Foto’s Mariska de Graaff)

  Nietsvermoedend werden de dames naar Cheers gelokt, waar een select gezelschap speciaal voor hen bij elkaar was gekomen. Ook wethouder Arno van Kempen kwam het duo feliciteren. De speldjes werden door de beide partners opgespeld en er werd een oorkonde overhandigd.

  Eigenlijk zou in het kader van 75 jaar bevrijding het stuk Oosterbeek 1944 gespeeld worden met daarin rollen voor Wolvers en Dangerman. Zoals het er nu naar uitziet kan Cultuur Verheft het stuk in het voorjaar van 2021 pas spelen.

  Namens het bestuur van vv Foreholte, van harte gefeliciteerd!