• Bloemendaal komt naar De Elsgeest (een voorbeschouwing)

  14 okt 2021
 • Waren ze vorig seizoen al bij ons ingedeeld, maar ja, was het na vier wedstrijden “einde seizoen”! Maar nu gaat het er toch echt van komen. De Bloemendaalse Volksweerbaarheid Combinatie Bloemendaal op De Elsgeest en voor zover wij denken en weten voor de eerste keer! Heel erg leuk natuurlijk om weer eens met een nieuwe vereniging kennis te maken. Spelers, staf, supporters, we kijken er naar uit! Een nieuw tenue op veld 1: smetteloos wit met oranje kousen. Dat zal wel niet door de scheidsrechterlijke beugel kunnen samen met ons eigen Foreholte-tenue.

  Bloemendaal vertoefde jarenlang in district West 1 en zijn sinds vorig seizoen weer terug in de 2e klasse waarin ze ook in 2003-2004 speelden. Tot nu toe wil het nog niet echt vlotten voor wat betreft de resultaten. Een mooie start tegen ‘buurman’ Schoten (3 – 0) thuis werd gevolgd door een 6 – 3 nederlaag bij ESTO en afgelopen zondag betrok EMM’21 alweer de koppositie via een 0 – 2 overwinning op onze aanstaande opponent.

  Nou, dan kan het spannend worden! De Voorhouters haalden thuis nog net op tijd de buren van ASC in, maar gingen in de daaropvolgende zondag net kopje onder bij DIOS en datzelfde EMM’21. Kortom, we hebben te maken met twee ploegen die beide ten koste van de ander wel uit dat vervelende rechterrijtje weg zullen willen komen.

  Zondagmiddag 14.00 uur verzamelen we: liefhebbers, supporters uit Bloemendaal en Voorhout, lekker weer met z’n allen. Zeker, het is na afloop nog even een stukje terug naar het noorden, maar hopelijk wel tijd om gezellig met elkaar na te beschouwen met een versnapering en FC Twente – Willem II op de schermen.

  Foreholte – BVC Bloemendaal, aanvang 14.00 uur

  Wedstrijdsponsor (Nou, dat zal wel goedkomen!)